Herre Uldundertøj

Særligt det inderste lag af din beklædning er vigtig at have i orden, når du vil have de bedste outdoor-oplevelser og bevare en god kernetemperatur. Boxershorts, long shorts og shorts af uld lader din hud ånde og ventilere, samtidig med at de isolerer og varmer på kolde dage. Når du vælger uldundertøj i god kvalitet får du uldtøj der er lavet i blød og komfortabel merinould, der ikke kradser. Du kan bruge uldboxers og uldshorts som praktisk base layer til udendørs fritidsaktiviteter, outdoorrejser eller arbejde i det fri. Uldundertøj er også meget velegnet til hverdagsbrug, særligt når det er koldt.

Mere information om Herre Uldundertøj

Komfortabelt uldundertøj til mænd

Kan du godt lide at tilbringe din fritid med vandreture, mountainbiking, langrend eller andre aktive outdooraktiviteter, så er lange underbukser, boxers og shorts gode at investere i. OutdoorPros uldundertøj kommer i WarmWool og LightWool, der lader dig holde en god kropstemperatur, selv når termometeret viser minusgrader. Også når du skifter mellem perioder med højt aktivitetsniveau og mindre aktive perioder, vil du med undertøj af uld forblive tør og varm. 

Uldundertøj med windstop egner sig fantastisk godt til at holde dig velisoleret og veltempereret ved outdooraktiviteter, hvor du færdes i blæst. Med et baselayer af behagelig merinould får du underbeklædning af behagelig kvalitetsuld, som vil holde dig varm og tilpas ved mange forskellige aktiviteter. 

Når du investerer i kvalitetsbevidst uldundertøj, vil du føle dig komfortabel, fordi dit inderste lag er designet med flade syninger og rigtig god pasform. Søger du uldundertøj, du vil kunne have glæde af året rundt, så er LightWool undertøj et rigtig godt valg. LightWool er et meget let og behageligt materiale, der lader huden ånde, mens det isolerer og varmer på de kolde dage, og køler når det er varmt. Søger du uldundertøj, der er ekstra varmt og meget isolerende, så skal du vælge WarmWool boxershorts, shorts eller long shorts. 

Outdoor uldundertøj til herrer

Uld er et fantastisk godt materiale til outdoorbeklædning, fordi det har den egenskab, at det kan føre fugt væk fra din krop. Du vil derfor føle dig tør og tilpas, selv når du er meget aktiv. Merino uldundertøj tørrer meget hurtigt og tager ikke imod lugt. Derfor er det ikke nødvendigt at vaske uldtøj lige så hyppigt som beklædning af andre tekstiler. Ofte vil luftning være tilstrækkeligt. Læs mere om merinouldens fortræffeligheder her.

Når du vælger uldundertøj skal du huske, at det skal vaskes med vaskemiddel tilpasset uld, der giver en meget skånsom vask, og virker plejende på dit uldtøj. På den måde holder dit uldundertøj længe og bibeholder den bløde og komfortable uld-kvalitet. Læs vores vaskeanvisninger til uld her, så du kan behandle det godt.