Husk vi har 100 dages returret! Køb dine julegaver allerede nu, de kan nemt byttes.

Teva

Teva sandaler, sko og støvler i højeste kvalitet hos OutdoorPro.dk

Her på siden finder du vores brede udvalg fra Teva til både kvinder og mænd. Særligt Teva sandaler er kendt verden over for deres høje kvalitet, holdbarhed og skridsikkerhed i tørt og vådt underlag.
Vores online sortiment indeholder både praktiske sandaler og fodtøj med flot design, men også sporty sandaler med fokus på fashion til hverdagsbrug. Teva har holdt fast i ideen om komfort, kombineret med hårdt brug. Både til vandring, hverdag, arbejde, sport og sejlads.
Med Teva får du godt ergonomi, komfort og slidstyrke.
Bliv inspireret til dit næste fod her. 

Køb Teva sandaler og sko

Teva har siden 1984 været dedikeret til at udvikle fodtøj til kvinder, mænd og børn. Faktisk startede det med en ung flodguide der ville designer sandaler til aktiviteter i vand. Faktisk gik det rigtig stærkt, og det blev hurtigt synligt at Teva sandalerne var særligt gode til en række andre formål. Bl.a. Sport, vandring og blot til hverdag hvor du vil være sikker på
at have en sandal der sidder perfekt og du kan have på i mange timer, hverdag. Desuden står du særdeles godt fast med fodtøj fra Teva, hvilket er en patenteret udviklet sål vi kan takke det for. Faktisk er det først i 1990, at Teva fik sin første sko i sortiment.
De fleste af Teva sandaler og sko har den populære Original Spider Rubber, hvilket er en blanding af gummi der går sålen meget skridsikre på våde overfalder.
Sandaler fra Teva har flere fordele, ud over skridsikkerheden. Takket være neopren designet, tørrer de lynhurtigt og vand løber hurtigt ud af sandalen. Samt den helt naturlige fordel, ved at dine fødder ikke er lukket inde i en lukket sko, hvor åndbarheden er nedsat.


Teva sandaler er et naturligt valg

Det er helt naturligt at vi har valgt at forhandle Teva sandaler og sko hos OutdoorPro.dk. Kvaliteten er i top fra Teva og appellerer til vores kræsne krav og forventninger. Teva er klart en af vores favorit sandaler og vi er sikker på du vil dele vores opfattelse når du har modtaget dine nye sandaler. Der er helt sikkert en model til dig.


Fodtøj fra Teva

Du finder et bredt og varieret udvalg af Teva fodtøj online hos OutdoorPro.dk. Vi har sandaler til vandring, vandsport, sejlads, arbejde og hverdag, ja faktisk også vinter. Det er sundt at lade sine fødder få luft, året rundt. Alle produkter fra Teva er kendetegnet ved høj kvalitet og har en god slidstyrke så du kan have dine sandaler, sko og støvler fra Teva på i mange timer. TevaSphere teknologien gør at du øger komforten og giver øget stabilitet, takket være den afrundet hæl og pude midt på sålen.

Find din helt rigtige størrelse vha. nedenstående guide.