Militære Tilbehørstasker

Få styr på stumperne med pouches, lommer, føringsmidler til din kampvest, bælter eller andet hvor du kan spænde tilbehørstasker på.
Dit militær udstyr skal være nemt og bekvemt at komme til. Det kan du sikrer dig med de rettet produkter. Især fordi alle vores produkter du finder her på siden kan benyttes med MOLLE systemet. 
Vi har tasker i alle størrelser, farver og varianter. Så er du på udkig efter nye føringsmidler, pouches eller lommer, finder du det helt sikkert her.

Small Radio Pouch

Small Radio Pouch

Warrior Assault Systems

Køb militær pouches online

Du kan roligt købe dine nye militær tilbehørstasker online hos OutdoorPro.dk. Langt de fleste tasker er godkendte til internationalt brug og er alle naturligvis produceret til militær og taktisk brug.
Netop derfor benyttes mange af vores produkter dagligt af militære enheder rundt om i verden. Særligt produkter fra Tasmanian Tiger er et hit blandt udenlandske enheder.

Det brede udvalg af udrustningstasker, føringsmidler og pouches, gør det let at finde det du står og mangler. Du finder produkter der kan indeholde NATO standard magasiner, 40 mm granater, PR radio, drikkesystemer, multitools, lygter og meget meget mere.
Tjek derfor altid OutdoorPro.dk inden du beslutter dig for dit næste køb.

Militær tilbehørstasker fra de bedste mærker 

Der er ingen tvivl om, at vi hos OutdoorPro.dk er meget krævende med de produkter vi forhandler på shoppen. Især vores valg af produkter til taktiske enheder, da vi ved hvor vigtigt det er, at udstyret er til at stole på. Uanset om det er jægersoldaten, politibetjenten eller vagtmanden.

Derfor kan vi nævne mærker om tyske Tasmanian Tiger og amerikanske Blue Force Gear.