Single Covered Mag Pouch G36
Single Covered Mag Pouch G36

Single Covered Mag Pouch G36

Warrior Assault Systems

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Warrior Single Covered G36

Warrior Single Covered G36 magasintaske er specielt designet til at give operatøren en høj kvalitets opbevarings mulighed til H&K G36 magasiner. Single Covered G36 tasken, kan hylstre 1 magasiner. G36 magasin taskerne er designet, således den specielle udformning G36 magasinet ikke er en hindring for et hurtigt magasin skifte, idet fastgørelsesfligene på magasinerne ikke kan hænge fast i den glatte inderside på tasken. En kraftig klap beskytter magasinerne mod støv, vejr og vind. Denne klap kan rulles tilbage og foldes væk, hvis man ønsker, at forberede et hurtigere magasin skifte. På bagsiden af tasken, er der 2 molle arme, og Warrior Single Covered G36 optager derfor to rækker lodret molle på den platform man ønsker at fastgøre den på.

Warrior Single Covered G36 er fremstillet i Cordua D500, og med US Mil Spec Webbing. Trådens kvalitet er grundlæggende for vestens holdbarhed og styrke, derfor bruges tråd af fineste kvalitet. Trådens holdbarhed kan påvirkes negativt af sollys og meldug. Derfor bruger Warrior Assult system tråd, som er behandlet mod meldug og solens UV-stråler. Også plastdelene på Warrior's produkter er af bedste kvalitet og Warrior har derfor valg at bruge ITW Military rated komponenter, som alle importeres fra USA. 

Alle Warrior's clips, stoffer, plast dele, tråd og Multicam / Coyote Webbing behandles ved hos fabrikanten, for at tilbyde brugeren den laveste mulige IR Signatur.

 

Farve: Multicam

SKU: W-EO-SG36C-MC

Relaterede produkter til Single Covered Mag Pouch G36