Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Engo® Blister Patches - Beskytter mod vabler.

The Power of ENGO Blister Patches

Engo hjælper når du får nye sko eller du har sko, som kan give vabler, så er du helt rigtig på den med Engo® Blister Tape. Tapen har en blød side som hjælper med at strømpen glider i skoen, så strømpen bliver på foden og friksionen bliver mellem Engo Blister Patches og der strømper som du bruger.

Når du montere Engo Blister i skoen, kan du ca. løbe 500 km med det bugte tape. Så er det tid til udskiftning.

Mere information om Engo® Blister Patches - Beskytter mod vabler.

Hvordan virker ENGO Patches
Friktion skaber vabler. Når din fod bevæger sig i en sko, skabes der friktion, denne opstår når foden kan gnide mod skoen. Der hvor foden gentagne gange ikke kan glide forårsager kroppen en blærer. Gnidninger i første omgang forårsager mikroskopiske revner i huden. Derefter det indre lag af huden som begynder at adskille sig. Alt dette sker under dit ydre lag af huden. Her kommer der en såkalt tåre. Kombinationen af tåren og omdannelsen af kløfterne i foden opstår der ybest set en stor indre tåre. Jo mere kroppen afgiver tårer, samler området sig med væske og bliver en vabel.

Ved brug af Engo vabel tape, giver du foden mulighed for ikke at kunne lave så stor en frikstion, da overfladen på Engo vabel tape er så glat at strømper eller hud har svært ved at lave så høj en friktion.

Her får du et produkt der er testet af nogle af de bedste sportudøver i hele verden, da de bruger det igen og igen. 

 

Derfor om du skal sparke fodbold eller om du skal fra top til bund på ski, så er du sikker på at Engo virker.

Når du skal sætte dine nye Engo vabelplastre fast i dine sko, er det vigtigt at skoene er rene indvendigt.

Hvis dine sko er helt nye, så er det nemt. Du behøver ikke at gøre yderligere. Men hvis du allerede har brugt dine sko i et stykke tid, så er du nød til at rengøre dem grundigt. Ellers vil limen på Engo Vabelplastrene ikke hæfte ret godt.

Brug en fnugfri klud, som du fugter med noget husholdningssprit. Med kluden tørrer du indersiden af skoen, hvor du vil fastgøre Engo vabelplatret. Spriten opløser fedt og snavs, så du kan tørre det væk fra skoens inderside.

Når du har fået rengjort området grundigt, skal du lade skoens inderside tørre. I praksis er det bedst at lade skoene stå fremme, i et ventileret område indtil dagen efter. Du behøver ikke at sørge for ekstra varme eller andet. Bare lad dem stå på gulvet natten over.

Dagen efter kan du sætte Engo Vabelplastret ind i skoen. Det er en god ide at øve bevægelserne, som påsætningen kræver. Det gør du uden at tage bagsiden af Engo vabelplastret, og føre det ned i skoen, hvor du lader som om du sætter det fast på rette sted.

Når du har gjort det et par gange, kan du trække en del af bagsiden af Engo Vabelplastret. Der er en tap, som du kan bruge til denne delvise aftrækning af bagsiden. Sæt nu første del af Engo Vabelplastret ind i skoen, hvor du vil have det placeret. Træk resten af bagsiden af og tryk hele Engo Vabelplastret fast inden i skoen.

Det er en fordel at bruge en føntørrer til at varme limen på bagsiden af Engo Vabelplastret lidt op. Middel varme i 20 sekunder på ca 20 cm afstand. Pres nu igen hårdt på Engo Vabelplastret, for at få en tæt integration af Engo Vabelplaster og skoens inderside.