Engo Vabelplaster til sko - 2 stk 7x9,5cm

Engo Vabelplaster til sko - 2 stk 7x9,5cm

Engo

119.00 DKK

Leveringstid: 1-2 dage

Denne pakke Engo plastre, er velegnede til at forebygge vabler på fodballen. Med 2 store Engo plastre, der er store nok til at dække hele bredden på indlægssålen, mindsker du friktionen mod foden, og nedsætter dermed din risiko for at få vabler.

Tape'en kommer som et rektankel stykke. Til enten at sætte i skoen under trædepuden, eller du klipper det op og sætter forskellige steder i skoen.

Er du plaget af vabler på hælene? Har du slidt hul indvendig i hælkappen på dine favorit løbesko eller vandrestøvler? Så er det tid til at kigge nærmere på de geniale vabelplastre fra ENGO som med en film af PTFE nedsætter friktionen mellem fodtøj og strømper og dermed forebygger vabler på udsatte steder.

Det lille vabelplaster fra ENGO er kun cirka halvt så tykt som et Dankort og ændrer dermed ikke pasformen i dit fodtøj.
Tepen er også kendt som Blister tape. Der hjælper med at forbygge mod vabler. 

Vabelplastret klistres hurtigt og enkelt på indersiden af eksempelvis hælkappen og fungerer på de fleste typer fodtøj af stof, læder, plastic etc.

Hvor kan ENGO vabelplaster anvendes?

  • Sports- og løbesko
  • Hverdagssko
  • Vandrestøvler
  • Skistøvler

Hvordan anvendes vabelplaster fra ENGO?

Plastrene påføres fodtøjet, ikke fødderne. Det giver en lang holdbarhed, op til 500+ km i et par løbesko.

Plastret bør skiftes når den blå overflade er slidt igennem eller når hjørnerne ikke længere klistret på fodtøjet.

Sådan sætter du Engo vabelplaster fast

Start med at rengøre området, som plasteret skal sidde på. Det gøres bedst med en fnugfri klud, som er godt fugtet med sprit. Dette vil fjerne fedt og snavs fra stoffet, og sikre at Engo plasteret sidder godt fast.

Placer et vabelplaster på det ønskede sted i fodtøjet uden af fjerne den beskyttende bagside for at sikre at pasformen er i orden. Skulle plastret ikke passe perfekt kan det enkelt klippes til med en skarp saks. Vi anbefaler at afrunde hjørner for at undgå kanter som kan fange en strømpe.

Træk det hvide beskyttelsespapir halvvejs af bagsiden, undgå at berøre limen på bagsiden af plastret med fingrene.

Placer plastret med limsiden indad på det ønskede sted i fodtøjet. Bemærk at fodtøjet skal være rent og tørt for optimal holdbarhed.

Træk det sidste beskyttelsespapir af bagsiden. Undgå at plastret folder når det lægger sig på plads i fodtøjet.

Brug fingrene til at massere hele plastret på plads i fodtøjet, hav især fokus på hjørnerne og på at undgå eventuelle folder langs kanten.

ENGO vabelplaster er modstandsdygtigt mod sved og vand. Bliver fodtøjet gennemvådt kan det nedsætte levetiden for limen.

For at fjerne plastret trækkes helt enkelt ganske forsigtigt fra et hjørne. Føles limen genstridig kan den varmes let op med en hårtørrer. Sidder der limrester tilbage i fodtøjet kan det let fjernes ved at trykke plastret på igen så limen løftes af.

Pakken indeholder to styk Engo vabelplaster.

7 cm x 9.5 cm

Andre der købte denne, købte også