Nalgene

En super vigtig ting at huske på – både i vores hverdagsliv og specielt når man er ude og er aktiv – er at holde sig hydreret. Dog kan det godt være lidt besværligt at sørge for at indtage nok væske, hvis man konstant er på farten – for eksempel hvis man er ude at vandre eller træne på anden vis.

Det bliver dog meget nemmere at få sit væskeindtag tilfredsstillet med de smarte drikkedunke fra Nalgene! Deres drikkedunke er designet til at kunne rumme en masse vand samtidig med, at de er lavet i nogle bæredygtige og slidstærke materialer. Dermed bliver det altså ikke kun langt nemmere for dig at have vand eller andre drikkevarer med på farten, men du kan også gøre det med god samvittighed, da du er med til at passe på miljøet!

Nalgenes renommé

Brandet Nalgene har et super godt renommé, i høj grad takket være deres kvalitetsbevidste og bredt anvendelige produkter.

For det første er deres drikkedunke super solide og slidstærke, hvilket helt klart er en stor fordel, både til hverdagen og i det fri. Der findes ikke noget værre end en utæt drikkedunk, som ligger og drypper nede i ens taske. Dette er ikke et problem for Nalgenes produkter, så længe du passer ordentligt på dem.

Derudover, så er Nalgenes drikkedunke også kendt for at være bæredygtige. Det er de på to måder. Først og fremmest er de bæredygtige ved, at de holder så længe. Når de holder så længe, skal du ikke ud og købe nyt, og derved spares der en del produktion og plastik i det lange løb. Dernæst er de også bæredygtige, fordi drikkedunkene produceres miljøvenligt og uden skadelige stoffer. Det hjælper selvfølgelig også på det, at du med en drikkedunk fra Nalgene aldrig mere behøver at købe vandflasker - ren win win, for dig og klimaet!

Derfor fører vi produkter fra Nalgene

Her hos OutdoorPro.dk går vi op i kvalitet og bæredygtighed, og det er lige præcis derfor vi fører Nalgene i vores sortiment. De gode egenskaber i Nalgenes produkter fortjener at blive brugt, og derfor finder du altså et stort udvalg af drikkedunkene fra Nalgene her på siden.

Udover at Nalgenes drikkedunke er både holdbare og bæredygtige, så er de også super praktiske. Drikkedunkene kommer nemlig i flere forskellige størrelser og modeller, så du kan finde lige netop den type af drikkedunk som du foretrækker. Nogle af de modeller, som du kan vælge imellem, er blandt andet:

"On the Fly"

Disse drikkedunke kommer med drikketud og låg, som er en ekstra foranstaltning imod, at vandet skulle løbe ud ad flasken. Denne model fås også til børn.

"Narrow Mouth"

Disse drikkedunke er lavet med skruelåg, som ligeledes også er designet til at sørge for, at vandet ikke kommer til at løbe ud. Denne drikkedunk har en åbning på 38 mm, som er en del mindre end dens "bror", Wide Mouth.

"Wide Mouth"

Denne drikkedunk er stort set magen til "Narrow Mouth" modellen. Forskellen imellem dem består dog i, at "Wide Mouth" har en større åbning, som måler 63 mm.

Derudover fås der også nogle enkelte andre modeller, men som ikke kommer i lige så mange farvevariationer, som de ovennævnte. Der er også en række ekstraudstyr, der gør det muligt for dig at optimere din drikkedunk, så den endnu bedre opfylder dine behov.

Kemien i drikkedunkene

Da drikkedunkene skal indeholde drikkevand, har Nalgene selvfølgelig sørget for, at flaskerne er lavet helt uden kemi, som kunne være skadeligt for kroppen. Drikkedunkene er nemlig BPA, BSP og ftalatfrie, hvorfor du altså ikke behøver at bekymre dig om kemien i flaskerne, på trods af at de netop er lavet af plastik. Dertil så afgiver drikkedunkene heller ikke en smag af plastik til vandet.

Selvom Nalgene drikkedunkene er lavet af plastik, så behøver du heller ikke vaske dem op i hånden. De er nemlig designet til at skulle være praktiske, hvorfor du sagtens kan rengøre dem i opvaskemaskinen, uden at de tager skade det. De er altså super nemme at gøre rene, hvilket naturligvis er en stor bonus, da man netop ikke ønsker, at der skulle komme urenheder i ens drikkevand.

Drikkedunke designet specifikt til de mindste i familien

Det er selvfølgelig ikke kun voksne mennesker, som skal huske at indtage nok væske i løbet af dagen. Dette er også enormt vigtig for de mindste i familien, hvormed Nalgene også har designet en serie af drikkedunke, som specifikt er skabt med henblik på at blive brugt af børn.

Disse drikkedunke er af modellen "On the Fly", hvormed de altså er udstyret med en drikketud og et låg, så drikkedunken er nem at lukke tæt i for de små. De er ligesom Nalgenes andre drikkedunke super alsidige i brug, hvormed de kan bruges i skolen og til træning.

Dertil er "On the Fly" drikkedunkene til børn blevet udsmykket med sjove og farverige designs, så det er ekstra nemt for dit barn at kunne genkende, hvilken drikkedunk er deres – såvel som at det selvfølgelig også bare er lidt mere festligt med et sjovt mønster på ens drikkedunk.

Køb Nalgene her hos Outdoorpro.dk

Som du har kunnet læse ovenfor, så indeholder drikkedunkene fra Nalgene en lang række gode og praktiske egenskaber, hvormed de vil være en super investering, da de netop gør det nemmere for dig og din familie at indtage nok væske i løbet af dagen. Derfor kan du naturligvis finde et stort udvalg af Nalgenes drikkedunke og tilbehør til dem her hos Outdoorpro.dk.

Vi har sørget for at føre de tre forskellige modeller, "On the Fly", "Narrow Mouth" og "Wide Mouth", så du har muligheden for at vælge lige netop den model, som passer bedst til dig. Derudover, så kan du også finde de forskellige modeller i et væld af forskellige farver, så du har muligheden for at finde en drikkedunk i din eller dit barns yndlingsfarve.

Hvis du derfor søger en drikkedunk, der er både ekstremt holdbar, og som er lavet med fokus på at være bæredygtig, så bør du bestemt tage et kig på de mange flotte og praktiske drikkedunke fra Nalgene, som du finder her hos Outdoorpro.dk.