Narrow Mouth Sustain 500 ml - Sustain Denim
Narrow Mouth Sustain 500 ml - Sustain Denim
Narrow Mouth Sustain 500 ml - Sustain Denim
50% genbrugt materiale

Narrow Mouth Sustain 500 ml - Sustain Denim

Nalgene

125,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Narrow Mouth Sustain 500ml er en bæredygtig vandflaske, i 50% genbrugsplast, som er fri for BPA, BSP og ftalater

Nalgene er som de første stolte over at kunne præsentere den nye Nalgene Sustain-produktlinje, som er lavet af 50% certificeret genbrugsindhold, der yderligere modvirker brugen af fossile brændstoffer og sænker drivhusgasemissionerne. Med de nye Sustain-flasker får du en mere miljøbevidst drikkedunk i samme kvalitet som de almindelige velkendte flakser i tritan plast. Tritan plast gør flasken ekstremt holdbar, modstandsdygtig og stort set umulig at slå i stykker. Tritan har en fremragende slagstyrke, hvilket gør, at flasken holder sin klarhed længere og er modstandsdygtig overfor både pletter og lugte. Derudover er vandflasken fuldstændigt tæt, brudsikker og afgiver ikke stoffer til indholdet, og du slipper også for smagen af plastik i vandet.

Det er enormt vigtigt at have vand med, hvis du er på tur, hvad enten du skal afsted på jagt, fisketur, spejderlejr, i skole, på arbejde eller noget andet. Flasken egner sig også rigtig godt til det aktive liv, hvor det er vigtigt at have masser af væske med. Flasken har også en måleinddeling, så du hele tiden kan se, hvor meget væske du har indtaget. 

Flaskens gode egenskaber gør den perfekt til turbrug. Nalgene Narrow Mouth Sustain er derfor din trofaste følgesvend, når du skal på eventyr ud i verden. Hvis du ønsker en større model af denne drikkedunk, findes den også i Narrow Mouth 1000 ml. Drikkedunken findes også som Wide Mouth, hvis du ønsker en større åbning i drikkehullet.

Nalgene Narrow Mouth flasken er blå med blåt skruelåg, som sidder fast på dunken med en bøjle, så du ikke mister låget. Drikkehullet er smalt, så flasken er let at drikke af uden at spilde eller der dannes vakuum, ligesom drikkedunken også er 100% tæt.

Drikkeflasken er fremstillet i 50% certificeret genbrugsindhold, der yderligere modvirker brugen af fossile brændstoffer og sænker drivhusgasemissionerne samt tritan plast, hvilket gør flasken ekstrem holdbar, modstandsdygtig og stort set umulig at slå i stykker. Tritan har en fremragende slagstyrke, hvilket gør, at flasken holder sin klarhed længere og er modstandsdygtig overfor både pletter og lugte. Derudover er vandflasken fuldstændigt tæt, brudsikker og afgiver ikke stoffer til indholdet, og du får derfor ikke smagen af plastik i vandet.

Drikkedunken kan modstå rengøringsmidler og har høj temperaturresistens. Vandflaskerne tåler derfor rengøring i opvaskemaskinen, så rengøring af flasken er ikke noget problem. Brug endelig et rensesæt fra mærket Camelbak, så får du det bedste resultat

Højdepunkter:

  • Afgiver ikke smag til indholdet
  • Nem at fylde og rengøre
  • Tåler rengøring i opvaskemaskinen
  • Måleinddeling på flasken, som gør det nemt at holde øje med det daglige væskeindtag
  • Der er INGEN skadelige pesticider, blødgørende stoffer, PVC, ftalater eller tungmetaller i drikkedunken
  • Findes i flere farver

Specifikationer:

100% tæt lukning
Kapacitet: 500 ml
Vægt: ca. 106,25 g
UDEN BPA, BPS og ftalater

  • Bisphenol-A (BPA) og Bisphenol-S (BPS) er stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende

Højde: 17,8 cm
Diameter på låg: 38 mm
Diameter på drikkedunkens bredde: 76 mm

Relaterede produkter til Narrow Mouth Sustain 500 ml - Sustain Denim

Andre der købte denne, købte også