Soveposer

Du finder let din sovepose online hos OutdoorPro.dk, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige.
Vores gruppering her på siden giver dig mulighed for at sortere efter hvornår du skal benytte din sovepose, og gør det derfor ekstra nemt at finde frem til de modeller du skal vælge imellem. Pris og kvalitet hænger i høj grad sammen når vi kigger på egenskaber, holdbarhed, vægt og ikke mindst kvaliteten i soveposer.

Der er naturligvis stor forskel på, om du skal bruge en sovepose til fritidsaktivitet, i en enkelt weekend, eller du har behov for en sovepose til ekstreme forhold. Uanset dit behov har vi helt sikkert den rigtige sovepose til dit behov. Har du brug for flere informationer for at vælge den helt rigtige sovepose, kan du læse mere her.

 


Carinthia Defence 4 Sovepose - Multicam

Defence 4 Sovepose - Multicam

Carinthia
Liner Polycotton

Liner Polycotton

Carinthia

Sov godt, med den rigtige sovepose

Når du skal sove i naturen er det virkelig vigtigt med det rette udstyr, og især din nattesøvn skal være i top.
Det er ikke kun vigtigt at du ligger godt og komfortabelt, men i høj grad også vigtigt at du ikke ligger og fryser, eller for den sags skyld, koger. Den rigtige sovepose kan være med til at dit eventyr bliver som forventet – Eller måske endda endnu bedre.
Især ved længere ophold i naturen, hvor kroppen er presset og har ekstra brug for at restituere, har søvnen super vigtig.

Find den rigtige sovepose

Når du skal ud og investere i en ny sovepose, er der flere ting du skal vælge imellem. Først skal du naturligvis finde frem til dit behov og hvilket klima den skal benyttes.

Hos OutdoorPro.dk kan du vælge at sortere efter årstiden, hvilket gør det markant nemmere at finde den korrekte sovepose til dit behov. Skal du eks. Benytte den om sommeren, er det vigtigt at åndbarheden er helt i top og at selve soveposen ikke er for varm.
Omvendt, skal du benytte den om vinteren, skal du have en sovepose der kan gå langt ned i temperatur (Husk at der er forskel på komforttemperatur, mas og ekstremtemperatur). Desuden kan det være en fordel at soveposen er vandafvisende og at du kan lukke den helt tæt om hovedet så du kan holde kroppen væk fra den kolde vind, der har det med at komme ind over alt.
Husk også at tage stilling til om du vil have en lagenpose med til din nye sovepose. Denne kan være med til at holde dig ekstra varm, men kan i høj grad også hjælpe med at beskytte soveposen mod skidt.
De fleste soveposer kan vaskes, men har ikke super godt af det, grundet fiberens opbygning. Derfor anbefaler vi at man tager en lagenpose med – Til næsten alle modeller.

Har du behov for yderligere hjælp til at finde den helt rigtige sovepose, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne.  
Mangler du et oppusteligt liggeunderlag eller luftmadras, så se vores store online udvalg lige her.