Lundhags

Moderne design, kvalitet og funktionalitet med sans for detaljer.
Det er de ord vi vil beskrive Lundhags produkter med. Jonas Lundhags der siden 1932 har designet støvler og sko fra sit lille værksted i Sverige, Jämtland. Jonas har, med sin ekstremt høje fokus på kvalitet og funktionalitet, formået at designe nogen af verdens absolut bedste sko.
Men det stopper naturligvis ikke her. Den stærke kærlighed til naturen og de gamle værdier lever i sandhed videre i samtlige af Lundhags produkter i dag, der spænder fra sko, støvler og til t-shirt og skjorter. 

Vi er derfor ikke i tvivl om, at du kan vinde dit nye kvalitetsbeklædning fra svenske Lundhags, online hos OutdoorPro.dk 

Køb Lundhags online

Vores klima i norden sætter store krav til vores beklædning. Vejret skifter fra regn, sne og høj sol. 
Med Lundhags, kan du modstå det hele. Designet i Sverige med fokus på vores nordiske klima, hvilket i den grad kommer til udtryk når du hopper i et par Lundhags bukser, sko eller skjorte.
Der er tænkt på komfortable detaljer, høj funktionalitet og tilpasning til alle årstider.

Slip for en fornemmelse af indelukkethed, når du trækker i en jakke eller buks der ikke har samme åndbarhed som Lundhags.
Det er ikke uden grund, at alle, lige fra det Svenske hof, til os almindelige danskere benytter Lundhags produkter til vores eventyr og hverdag i naturen.

Lundhags til vandring 

Takket være de særligt designet bukser, hvor du har ekstra slidstyrke i bunden, og ekstra fleksible felter i skidt, bag og knæ, har du en buks til de lange vandreture. Hvis du allerede har været på lange ekspeditioner, eller blot befinder dig tit i naturen, har du helt sikkert oplevet hvor vigtigt det er med den rigtige beklædning. 
Det er alt fra de vandtætte sko, der støtter foden korrekt til den vandtætte og åndbare jakke, der sikrer dig den helt rigtige krops temperatur ved høj aktivitet.
Med Lundhags kan du være sikker på at få kvalitetsbeklædning. 

Se en video om Lundhags