Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Armour Carriers

Dit liv kan afhænge af dit udstyr og beklædning, især Plate og Armour Carriers. Det er naturligvis nødvendigt at sikkerheden og ikke mindst de nødvendige detaljer er på plads.
Du skal lynhurtigt kunne tilgå dit udstyr, og være i sikkerhed og beskyttet så godt som muligt. Der er derfor naturligvis ikke plads til dårlige Armour Carriers når du skal på opgave i ind og udland, hvor du kan komme i skarpe situationer. Netop derfor har vi valgt nogen af branchens førende mærker. Du finder derfor mærker som Tasmanian Tiger, Blue Force Gear og Warrior Assault Systems, der alle har tæt samarbejde med forskellige taktiske enheder verden over, og alle er testet i skarpe situationer.
Gå aldrig på kompromis med din sikkerhed og udstyr.

Mere information om Armour Carriers

Armour Carriers online kan købes her

Vores Plate Carriers og Armour Carriers er i højeste kvalitet, og kan monteres med ballistiske plader, såfremt de ikke medfølger.
Der er ikke plads til dårlig kvalitet og udstyr, når vi taler om armour carriers og derfor har vi netop valgt de anerkendte mærker som bl.a. Warrior Assault Systems, Blue Force Gear og ikke mindst Tasmanian Tiger. Sidst nævnte er især kendt for deres tætte samarbejde med det tyske politi og taktiske enheder og Warrior Assault Systems for deres samarbejde med det engelske militær.
Der er ingen tvivl, at med sådanne samarbejdspartnere, er der høj fokus på god pasform, let at manøvrere og ikke mindst, den bedste sikkerhed.
Vi er naturligvis ekstremt stolte af at kunne levere udstyr i denne kaliber, uanset om det er til hardball spilleren, politi, vagt, militær eller specialstyrker.
Vi levere løbende til personale i forsvaret, og kan naturligvis levere til feltpost.