Gibbon Slacklines

Før var Slacklining en ekstrem aktivitet til en elite niche af klatrere. Slacklining blev brugt til de dage med dårligt vejr, så klatrerene havde noget at holde deres ballance ved lige med, i begyndelsen af ​​70'erne.

Det var teknisk alt for komplekst fra begyndelsen og dominerede derfor primært ved at klatre specialister, der var tilpasset sådanne tekniske udfordringer.

Nu er slackline en sport der kan bruges til både fitnes og træning. Samt akrobatik.

 

Slackframe

Mere information om Gibbon Slacklines

Slackline er i dag en populær og almindelig fritidsaktivitet i hele Europa. Slackline adskiller sig fra traditionel rebdans ved, at rebet er fladt, bredt og dynamisk, mens klassisk rebdans udføres på en ledning, der ikke bøjer på samme måde. En slank linje strækkes, men materialet er dynamisk, hvilket giver en blød og hoppende fornemmelse i linen. Slacklines kan også bruges til at gå på en slap linje, dvs. linen er slet ikke strammet op, hvilket er almindeligt i cirkus.

Slackline er opstået siden slutningen af ​​70'erne, og i dag er der flere forskellige slackline-discipliner og også reb designet specielt til disse.

Slackline - for alle aldre!

Slackline er en sjov aktivitet for alle. Det er let at tage og oprette, hvilket gør det ideelt at tage på udflugter og helligdage eller til sommerhuset.

Du træner også balance og koordinering på slackline. Mange atleter bruger slackline som en del af deres træning.

Slackline på alle niveauer!

Slackline praktiseres på alle niveauer, og der er meget at lære for dem, der ønsker det. De fleste udøvere er almindelige mennesker, der ønsker at træne balance og have en sjov aktivitet at lave om sommeren.

Der er også professionelle atleter, der konkurrerer om at lave tricks på rebet eller gå en tur på det længste reb.