Underbeklædning

Hold dig varm på kolde dage og kølig på varme med korrekt undertøj og underbeklædning.

Vi har samlet det hele under én kategori, så det er nemt og overskueligt at købe underbeklædningen online her hos os. 

Mere information om Underbeklædning

Når du skal ud i den skønne natur på nye eventyr, er det vigtigt med den rigtige beklædning, for med korrekt beklædning er du fri for at fryse på de kolde dage.

Klæd dig i lag på lag

Den mest effektive måde at holde sig tempereret på, er ved at klæde sig i lag på lag. Dette gælder især hvis det er koldt.

Det inderste lag skal gerne kunne holde dig tempereret ved hjælp af et isolerende lag af luft. Her kan du f.eks. bruge Aclimas WoolNet, hvor særlige konstruktion af tøjet med luftlommer, holder din krop tempereret. 
Ligeledes skal det inderste lag kunne flytte fugt og sved væk fra kroppen og videre til mellemlaget, og der hjælper WoolNet dig også.

Der er tre lag opbygning af dit tøj.

  • Inderlag - Skal holde dig tør og varm vha. luft der dannes af kroppens varme. Netundertøj er helt optimalt til dette. Især ved skiftende aktivitet eller helt stillestående arbejde. Uldtøj har en række fordele som inderlag, da det tørrer hurtigt, ikke tager imod lugt, og isolerer selv når det er fugtigt. 
  • Mellemlag - Holder dig varm og beskytter mod evt. kulde der kommer igennem skallaget. Derudover skal det være tilpasset det klima du befinder dig i. Er du i de kolde alper, skal du naturligvis vælge et rigtig varmt mellemlag. Her kan det være en god ide at vælge en med høj åndbarhed, så evt. fugt fra inderlag kan fordampe.
  • Yderlag/skallag - Softshell, jakke, hardshell. Yderlaget kan være rigtig mange forskellige slags jakker. Her skal naturligvis vælges efter klima, opgave, udfordring og behag. Det er naturligvis vigtigt, at hvis du skal ud i regnen, så skal denne jakke være vind- og vandtæt. Skal du løbe en tur om vinteren skal den være åndbar og let, men holde vinden ude.

Hos OutdoorPro.dk kan du nemt købe underbeklædning online 

Vi anbefaler uld til inderlag, da uld har en stor fordel frem for andre stoffer. Uld kan flytte fugt væk fra kroppen, imens det stadig isolere. Uld kan desuden tørre hurtigt og tager ikke imod lugt på samme måde som andet tøj, så du slipper dermed for at få en lugtende trøje på, selvom du har været i naturen flere dage.

Se hele vores Aclima sortiment her.