ACLIMA Woolnet Men's Shirt Crew Neck - Olive Night

WoolNet Original Crew Neck Man - Olive Night

Aclima

5/5 stjerner ud af 6 kundeanmeldelser.

549.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Aclimatrøje med uldnet, som både kan ventilere og isolere

Denne trøje er en del af Aclimas WoolNet®-serie, som er designet til højintensitets aktiviteter, hvor fugttransport, vægt, ventilation og funktionalitet er i højsædet. Nettet i tøjet skaber små luftlommer, som giver god isolation uden at føles klistrende eller for varmt. Takket være materialets evne til at lede fugt væk, reguleres temperaturen effektivt ved både høj og lav belastning - næsten ligesom et termostat. Fordi netmaterialet er lavet af merinould, får du også alle fordele af ulden. Uld varmer selv når det er vådt, og så lugter det ikke. Derudover tørrer uld utrolig hurtigt, og er dejligt strækbart. WoolNet er tiltænkt som det inderste lag, og kan nemt kombineres med tøj fra f.eks. WarmWool-serien på koldere dage. WoolNet er ideelt til brug på vandreture i alperne i vinteren, langrend, jagt, fiskeri og andre udflugter i det fri.  

Denne trøje er med lange ærmer og en rund hals, og kan bruges hele året. På de kolde dage hjælper WoolNettet med at isolere, og på de varme dage hjælper det med at ventilere, så du altid føler dig komfortabel. Trøjen er lavet med ribstrik ved skuldrene, så det ikke er ubehageligt at bruge rygsæk. Derudover er trøjen forstærket ved albuerne, så de holder længere. Ved sømmene har du en flad syning, så de ikke irriterer huden. Trøjen er også lidt længere ved bunden end en almindelig trøje, så du har noget ekstra dækning med WoolNettet.

Specifikationer

Vægt: 211g i størrelse medium
Materialer WoolNet: 80 % merinould, 20 % polyamid, 120g/m2
Materialer Rib: 96 % merinould, 4 % elastan, 250g/m2
Micronfiber: 19,5

Se vores andre produkter fra WoolNet-serien her.

Denne trøje fås også i sort og til kvinder.

Anmeldelser af WoolNet Original Crew Neck Man - Olive Night

Kristoffer Son Lauridsen
Andreas Stage Andersen
Bedste underbeklædning under aktivitet i koldt vejr! Super isoleringsevne tør som våd, når det kombineres med andet lag. Tørrer hurtigt og er stærkt bakteriehæmmende/lugtresistent!
Peter Nielsen
Lars Henriksen
Torben Dalsgaard
Eva Charlotte Jung johansen
Perfekt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Relaterede produkter til WoolNet Original Crew Neck Man - Olive Night

Andre der købte denne, købte også