Spise- og kogegrej

Maden smager nu godt når den bliver spist efter en skøn dag i naturen og med det rette udstyr er det også en fornøjelse af lave maden.
Vi hos OutdoorPro.dk ved hvor vigtigt et varmt måltid mad kan være efter en hård dag i naturen, og derfor er det vigtigt og afgørende at du kan få Tilberedt din mad korrekt og nogen gange hurtigt.
Det er uanset om du er i felten på øvelse, vandreturen, jagt eller blot med familien på skovtur. Du finder derfor det lækreste, mest funktionelle og uden tvivl det bedste udstyr til tilberedning af mad udendørs hos OutdoorPro.dk. Vi har verdens førende producenter af udendørs kogegrej, lige fra de lynhurtige Jetboil til stormkøkner fra SOTO og Trangia.

Velbekomme!  


Koge- og spisegrej til friluftslivet

Naturen er krævende og netop derfor sætter det høje krav til vores indtag af mad og væske. Det er uanset om du er på spejderlejr, teltur, vandretur eller måske camping.
Når vi er aktive, skal der flere kalorier til for at holde os i balance. Netop af disse grunde, sætter vi hos OutdoorPro.dk store krav til det udstyr vi forhandler, da vi ved hvor vigtigt et solidt måltid betyder, efter en hård og krævende dag.

Hos OutdoorPro.dk finder du spise- og kogegrej der virker og, som overholder de høje krav der stilles.

Når du laver mad i naturen, er der ikke helt samme indstillingsmuligheder som hjemme på kogepladen. Derfor er det vigtigt med det helt rigtige udstyr, for at maden bliver tilberedt korrekt og at dit kogeudstyr er nemt at rengøre, da det både kan blive sort af ilden, og naturligvis brænde lidt på.
Hos OutdoorPro.dk finder du kogeudstyr til enhver udendørs oplevelse og du kan vælge mellem bl.a. Tatonka og Jetboil m.m.
Der er ikke noget bedre, end et varm og velsmagende måltid efter en hård dag i ødemarken. 

Optænding og bål i naturen

Der findes rigtig mange måde at tænde op i et bål i naturen, vi kender sikkert alle måden med en pind du ruller og håber på lidt ild for enden?
Men hvorfor ikke tage en lille genvej med et top moderne strygestål fra Gerber, gasbrænder, Lighter eller måske vandtætte tændstikker?
Her finder du alt til optænding i naturen, uanset om det er bidende koldt, stormer eller vådt. På den måde kan du være sikker på dit livsvigtige måltid mad, og måske du har lidt ekstra tid til afslapning og refleksion over dine oplevelser, ved siden af det varme bål og en kop varm velduftende kop kaffe.