ESBIT Spritabletter (12x14g) - Vandtæt indpakket
Hos Outdoorpro.dk - pakket
ESBIT Spritabletter (12x14g) - Vandtæt indpakket
Hos Outdoorpro.dk - top
ESBIT Spritabletter (12x14g) - Vandtæt indpakket
Hos Outdoorpro.dk - bund
Morten Schmidt
Godt produkt, giver en god varme til madlavning i kogegrej. Kan være lidt svære at få ild i med tændstikker, Overvej en lighter.

ESBIT Spritabletter (12x14g)

ESBIT

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

59.00 DKK

Leveringstid: 1-3 dage

Sprittabletter er brændstof der er nem og overskulig, det er simpelthen så pålidelig og alsidig at det er sjovt at være afsted. Ja eller bare nyde en dejlig kop varmt drikke.

Disse er gode når du skal varme mad eller vand til din frysetørred mad hvor det ca. tager 7 min at varme 0,5 liter vand.

Tabletterne er pakket ind så de er vandtætte, derfor er disse nemme at havde med på en kort tur, hvor du bare ønsker noget varmt. Pakken indholder 4 mindre plader med hver 3 tabletter som er delt op så de hver er af 14 gram, som gør at du kan tage en af gangen. Med en brændetid på cirka 12 minutter. 

Disse sprittabletter er fast brændsel som er ideelle til madlavning og opvarmning af mad og drikke, Grill, eller riste noget brød på staniol. Her er det bare ideen der sætter grænsen.

Pakken indholder i alt 168 gram Sprit-tabletter som er nemme at tænde op. Dette er de største tabletter som er pakket  ind og er vandtætte af sprittabletterne, du kan se alle vores sprittabletter samlet, så du kan finde lige den model du ønsker.

Nogle af de fordele der er ved sprittabletter er

  • Letvægt
  • Pålidlig
  • Larmer ikke
  • ingen synlig røg
  • Kan fåes alle steder
  • Ingen veligeholdelse. 

Du skal være opmærksom på når du bruger sprittabletter så soder det, og det kan lugte lidt. Så derfor brug dem med omhug.

Pakken vejer 185 gram med æsken
Pakken måler 106x88x31 mm
Artikel nr. 001 012 00

Andre der købte denne, købte også