Herre Skaljakker

Noget af det vi vægter højt ved vores skaljakker er, at de er af en god kvalitet, så du bare kan nyde naturen, hverdagen eller nuet, uden at skulle bekymre dig om, om din beklædning er iorden.

Med nedenstående skaljakker er du dækket godt ind, og du får både beskyttelse mod vind og vand. Du kan læse mere om de enkelte jakkers evner og egenskaber til at dække for vind og vand, og vær opmærksom på, at det ikke er alle jakker der er decideret vandtætte, men stadig hjælper med at beskytte dig mod drypregn eller en let regnbyge. Uanset hvad er alle jakkerne i god kvalitet og lavet af kompetente producenter, så du vil ikke blive skuffet. Med en skaljakke herfra er du godt dækket ind hele året. 

Hvis du går og tænker på, om en skaljakke er nok til dig, så tag og kig på vores udvalg af uldtøj fra norske Aclima. Aclimas tøj kører efter konceptet om lag-på-lag, hvor du kan bruge din nye skaljakke som det yderste lag, og så have et inder- eller mellemlag af tøj i merinould, som ikke kradser og er dejligt varmende. Start ud med at kigge på enten LightWool eller WarmWool, så er du dækket helt ind!

Mere information om Herre Skaljakker