Opinel

Er du på jagt efter knive i særklasse, så er Opinel et must-have.
Opinel kan med ret kalde sig specialister på området når det kommer til knive og dolke. De har et enkelt, men gennemtænkt design, der kan bruges til alle typer opgaver. En kniv fra Opinel er en livslang følgesvend, som ikke kræver vedligeholdelse. Dette skyldes Opinels værdisæt om aldrig at gå på kompromis med kvaliteten, og dette gør dem til de førende i verden inden for foldeknive.

Se vores brede udvalg af Opinel knive og dolke lige her.

Mere information om Opinel

Opinel er en sand design klassiker med et højt kvalitetsstempel bag sig.Det smukke design er bibeholdt og har været nærmest uændret, siden den første kniv blev produceret af den franske Joseph Opinel i 1890. Designet er blandt en af de 100 smukkeste produkter i verden og der bliver solgt over 15 millioner knive hvert år. Dette skyldes blandt andet deres mange forskellige teknikker der skræddersyer de perfekte knive uanset formål, og gør at du aldrig går galt i byen med en kniv fra Opinel. De repræsenterer natur, kvalitet og pålidelighed, og svigter aldrig uanset dit formål.

Se deres prisvindende designs hos OutdoorPro.dk, hvor du nemt og enkelt kan købe dine Opinel knive online.


Køb Kvalitetsknive til alle lejligheder fra Opinel

Det er legende let at finde din næste Opinel kniv online hos OutdoorPro.dk. Du finder et stort udvalg af alle typer Opinel knive, der kan bruges til alt lige fra svampejagt i naturen til sejlads på åbent hav. Opinel laver knive til specialisten med unikke krav, æstetikkeren der værdsætter et flot design, og den børnevenlige, som gør det sikkert og sjovt for børn at bruge kniv. Mangler du en slidstærk kniv der holder til alle cykelturende, vandreturende, sejlturende eller mad over bål, så er Opinel løsningen.


Førende teknologier fra Opinel

Den ikoniske status, som Opinel har ført med sig er ikke ubegrundet. Der er mange teknikker og løsninger som er unik fra Opinel og har gjort dem til førende producenter på markedet. Her kan blandt andet nævnes den roterende låsefunktion, der gør Opinel knive meget sikre. Stort set alle Opinel’s foldeknive kan låses ved skaftet, så den både er sikker når den er foldet sammen, samtidig med at den er stabil når den er foldet ud. Det er en simpel ide, men med professionel udførelse, som gør oplevelsen så meget bedre.


Gå på opdagelse på hjemmesiden, og lad dig blive inspireret til din næste Opinel kniv hos OutdooPro.dk.
Skulle der være et produkt fra Opinel du står og mangler, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.