Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Opinel N°8 Stainless 8,5cm Oliven Gift Box

Opinel N°8 Stainless 8,5cm Oliven Gift Box

Opinel
399.00 DKK

På lager - Leveringstid: 2-3 dage

Mangler du en flot julegave eller fødselsdagsgave ide, så er Opinel N°8 Stainless Oliven Gift Box det oplagte valg. Alle udendørsmennesker vil værdsætte en Opinel kniv, som både udstråler kvalitet og smukt design.

Gaveæsken indeholder Opinels N°8 foldekniv og en flot og praktisk knivskede, som er lagt i en smuk oliventrækasse med plexiglas låg.

Selve kniven har et 8,5 cm knivblad og et håndtag lavet af middlehavstræ, hvilket gør udseendet på denne kniv meget elegant og skaber en blank overflade. Opinels N°8 foldekniv er desuden monteret med en Virobloc sikkerhedsring, som er ved at være et kendetegn for Opinel. Sikkerhedsringen beskytter mod mulige ulykker ved at låse knivbladet både når den er åben og når den er foldet sammen.

Den tilhørende knivskede er ligeledes af kvalitetsbevidst materiale, og med den lille krog i toppen, er den let at hægte fast til bælte, taske eller jakke.

Hvis du enten ønsker at forkæle dig selv eller en du holder af, så er Opinel N°8 Stainless Oliven Gift Box et oplagt valg.