Drikkesystemer & væskeblære

Her finder du produkter til både vand og kaffen - vi har samlet det bedste til dig under én kategori. Uanset om du søger thermoflaske, Camelbak eller thermalmugs, så finder du det her. Der findes utallige muligheder for diverse drikkesystemer. Vi holder os løbende ajour med nye produkter, og vi tilføjer selvfølgelig de bedste til hjemmesiden!

Vi har samlet produkter som Nalgene, Lifeventur, Esbit og Camelbak. Ligeledes har vi samlet produkter, der kan hjælpe dig med at holde hygiejnen på dine vandreture eller ekspeditioner, hvor du ikke har direkte adgang til bad. Kig nedenunder og bliv inspireret! 


10%
Travelsafe - P-Mate - fra Outdoorpro.dk

Mere information om Drikkesystemer & væskeblære

Væske er det vigtigste overhovedet for at sikre din overlevelse. Væske er lige vigtigt, uanset om du er ude på en løbetur, kører en lang tur i bilen eller befinder dig på en vandretur i den afrikanske ørken. Uanset hvor du er, bør der være adgang til vand!

Til ovennævnte formål er der over tid udviklet et utal af muligheder for drikkesystemer - noget af det vigtigste er, at det er den rigtige løsning til netop det behov du har.

Er det en thermoflaske der skal holde kaffen varm på turen til Skagen, eller skal du have væske med på løbeturen i de norske fjelde? Det er vigtigt at holde formålet for øje, da det har stor betydning for, hvilket produkt du bør anskaffe dig.

Du kan læse mere om produkterne vi har, ved at klikke på hver enkelt af dem nedenunder. Finder du ikke den information du søger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller søge yderligere information på producenternes hjemmeside.