Forestia

Forestia mad - Fine Outdoor Meals

Forestia er blandt de bedste til at lave nem og enkelt mad. Om du er Veganer eller vegetar og har brug for masser af energi. Eller du godt kan lide en god risret, så er Forestia det helt rigtige.
Det besdste ved Forestia er at du ikke skal bruge ild til at varme maden med. Hæld en kop vand ned til Heat Bag så kommer der varme til maden, som er klar efter 10 min.

Mere information om Forestia

Alle Forestia måltider er tilberedt og konserveret for sikkert forbrug 18 måneder efter deres fremstilling.

Forestia måltider er designet til at sikre en ordentlig kalorieindtagelse, der dækker dine ernæringsmæssige behov, mens du er udendørs.

Forestia er rigtig mad, og vores måltider behøver ikke rekonstitueres med vand. Bare åben, varme og nyd!

Forestia finder originale og inspirerende opskrifter fra hele verden for at tilbyde dig en spændende Forestia oplevelse!

Alle Forestia måltider er fri for transfedt, kunstige konserveringsmidler eller aromastoffer. Forestia er naturligt og naturligt er godt for kroppen.

Alle Forestia produkter er lavet efter en Fødevarefilosofi, der indebærer en absolut respekt for naturen og det, den giver os. 

Forestia indeholder i sin rækkefølge veganske og vegetariske opskrifter. En ting har begge til fælles er en plantebaseret kost, der undgår alle animalske fødevarer som kød (fisk, skaldyr og insekter), mejeri, æg og honning.

Inklusive tilstrækkelig fiber i vores kostvaner er primært afgørende for sund tarmfunktion.

Forestia Natural Energy Bars er designet ud fra 100% økologiske landbrugsprodukter til at opfylde strengt EU-regler. Enkelt sagt er økologisk landbrug et landbrugssystem, der søger at give dig forbrugerne med frisk, velsmagende og autentisk mad under overholdelse af naturlige livscyklussystemer.

Forestia Natural Energy Bars er designet til at passe til en bred vifte af udendørs entusiastik. Forestia barer kan give dig ekstra energi, let at spise og med sikkerhed, at du vil nyde ro i sindet med den bedste smag.