Grabber® Warmers

Grabber® laver varmeelementer ud af en formel der hedder oxidation. Hvor Grabber® er den orginale. Der først kom på markedet. 

Når du er på tur er det vigtig at du holder dig tør og varm, her kommer Grabber® ind med det rigtige. De laver nemlig varmepuder, som kan sættes i forskellige stedder. Enten om det er til handsken eller om det er ned i strømpen. Grabber® har et stort 

Grabber® indeholder naturlige ingredienser. Når de udsættes for luft reagere som for produktet til at producere varme. Denne proces hedder hurtig oxidation.

Ingredienser omfatter: jern-pulver, vand, salt, aktivt kul og vermiculite. Grabber® Warmers perfektioneret proces er således  afhængigt af det enkelte produkt, producere varme overalt fra 100°C til 180°F til varighed af 1 til 20+ timer. 

 

Mere information om Grabber® Warmers

Hvad med miljøet? 
Grabber® Warmers er lavet af naturlige ingredienser og derfor sikker miljøet. Bare brug, og bortskaf det i din hverdag skrald. Grabber® er også en biologisk Nedbrydelige hånd varmere, der fuldt ud kan nedbrydes i jord inden for 3 år. 

Er alle varmere de samme? 
Nej. Grabber® warmers har udviklet en serie af warmers til at opfylde alle dine behov. Hver varmere temperatur, varighed og form er designet til at levere den bedste kundeoplevelse, der er baseret på, hvor de varmere bruges.

Læs venligst brugsanvisningen på hver pakke til yderligere funktioner og vigtige oplysninger om produktet. 

Kan Grabber® tages ombord på fly? 
Ja. Der er ingen begrænsninger med at tage dem ombord eller anvender dem under flyvningen. De er helt sikkert for flyrejser. 

Kan Grabber® genbruges? 
Nej. Vores varmer er beregnet til engangs-brug og derefter bortskaffes i almindelig skrald. 

Hvad er nogle af de andre fordele af "Luft-Aktiveret" teknologi? 
Nem og bærbare øjeblikkelig varme, når du har brug for det.