JetBoil

JetBoil er og bliver markedets bedste og mest effektive måde at koge vand på. JetBoil startede i 2001 af 2 udendørs nørder der var trætte af hvad markedet dengang bød på. De mente de kunne lave noget mere effektivt og simpelt. Det blev grundstammen bag JetBoil der i dag er kendt verden over.

JetBoil - Gasbrændere i verdensklasse!

JetBoil er verdenskendt for deres gasbrændere i høj kvalitet og lyn hurtigt funktionalitet.
Helt tilbage i 2001 startede JetBoil med første produkt, hvilket hurtigt blev en succes, grundet det lille kompakte design, istedet for de store klodsede der var på markedet. Gennemtestet i alle naturforhold sikre at alle produkter er tilpasset og virker i felten. 

Faktisk er den så kompakt at de kan pakkes ind i selve "koppen", så den fylder mindst muligt i oppakningen. 
Takket være udviklingen og teamet bag JetBoil, sikre vi at du lyn hurtigt kan tilberede din mad eller koge dit vand.
Vil du gerne medbringe den varme kaffen eller det kogte vand senere, kan du med fordel hælde det direkte på en termoflaske fra ikoniske Stanley.

OutdoorPro.dk er JetBoil forhandler i Danmark. 

Vi har et bredt udvalg af JetBoil, og får direkte nyheder, nye produkter og tilbehør fra den danske importør. Hvilket gør at vi sikre kvaliteten, garanti og leveringstid er i top.
Den klart mest populære version af JetBoil er Flash, som findes i flere forskellige farver. Der er ingen tvivl om at camuflage er ekstra populær grundet det perfekte design til friluftslivet og tilberedningen af mad i det fri får ekstra kant med en designet JetBoil. Minimal ventetid på din mad.
JetBoil er uden tvivl blandt de absolut bedste på markedet når vi taler gasbrændere, og de fleste af deres systemer er lavet i titanium. Især SOL-TI er værd at nævne her, som naturligvis kan købes online her.
Men JetBoil stopper naturligvis ikke her og har taget deres ideer og udvikling til en række tilbehørsprodukter som JetBoil Utensil, FluxRing, Crunchit og en af vores favoritter: Coffee Press kit. Ny presset og brygget kaffe på rekord tid i naturen!

JetBoil

 

Se en video om JetBoil