Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Petzl

Skal du på ultra løb om natten, gå en tur med hunden en sen vinteraften eller bestige et isbjerg så har Petzl udstyret. 
Der er ingen tvivl om at Petzl er kendt verden over for sit kvalitetsklatreudstyr, og det er her den familieejet virksomhed har sine værdier. Faktisk ser vi dog særligt Petzl pandelamper bliver brugt mere og mere til andre aktiviteter, og med god grund. Klatreudstyr er produceret i super høj kvalitet, og Petzl pandelamper er ingen undtagelse. Er du derfor på jagt efter en ny pandelampe, bør du helt sikkert så din vej forbi Petzl TIKKA.

Er du på jagt efter nyt klatreudstyr som karabinhager, reb, klatre harness eller måske udstyr til rigging, så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Petzl klatreudstyr kan købes online lige her og med hurtig levering og fornuftige priser.
Gå ikke på kompromis med din sikkerhed når du befinder dig i mange meters højde - Uanset om det er fornøjelse eller arbejde.

FALCON Mountain Harness
CORDEX Rappelling Handsker

CORDEX Rappelling Handsker

Petzl

Mere information om Petzl

Petzl klatreudstyr

Faktisk er Petzl klatreudstyr grundlangt helt tilbage i 1930, hvor den franske Fernand Petzl begyndte at udforske grotter og derfor ville have det absolut bedste udstyr til at holde ham i live og i sikkerhed. Faktisk startede det med et Petzl reb og efterfølgende kom den første Petzl pandelampe på markedet. Faktisk er Petzl stadig familieejet og har naturligvis udviklet sig fra reb og pandelamper. En ting der altid har været gennemgående i alle klatreprodukterne er naturligvis kvaliteten.

Klatreudstyr der holder dig i live

Det afgørende for klatreudstyr er naturligvis at du kan stole på dit udstyr og at det holder dig sikker - Hver gang. Derfor bliver Petzl konstant ved med at overveje deres valg af materialer og kvalitetssikrer det udstyr de udvikler. Det er en væsentlig rolle hvor meget dit udstyr vejer, hvor meget det kan holde til og naturligvis hvor let det er at betjene. 
Når man befinder sig i mange meters højde med frit fald, er det ofte detaljerne der tæller - Hvilket sætter skyhøje krav til Petzl, og de elsker at leve op til det. Selvom Petzl tester udstyret på alle mulige måder i deres udviklingscenter, og udsætter det for faldtest og slaghed, så testes udstyret også i den virkelige verden inden salget går igang. Du kan derfor stole på dit udstyr fra Petzl.

Petzl pandelampe

Faktisk har TIKKA serien fra Petzl været en utrolig populær model og er helt sikkert deres bestseller - Derfor har det naturligvis været helt på sin plads at udvikle videre på den velkendte pandelamper. Du kan derfr nu får modellen med genopladeligt batteri indbygget som oplades via Micro USB. På den måde spare du hurtgt en masse penge på batterier.

TIKKA pandelampen fra Petzl er finpudset igennem en lang række år, og du får en pandelampe til virkelig skarp pris der kan lyse op til 90 meter frem og det er i hele 10.000 timer inden den kraftige LED pære er slidt op. Brændetiden er på hele 80 timer. Så uanset om du skal bruge en lampe til fisketuren, jagt, spejder, klatring eller andre eventyr i naturen, så bør Petzl Tikka pandelampe helt sikkert ligge i din rygsæk. 
Du kan indstille lysstyrken direkte på lampen. TIKKA sidder tæt på hovedet og du kan derfor sagten regne med at den bliver siddende, også når du klatre rundt.

Petzl går op i vores fælles verden

Nogen synes måske det lyder underligt, men for os i OutdoorPro er det vigtigt at de partnere vi har, går op i den verden vi låner og passer på den. Petzl bidrager til det rundt om i verden. Både til bevaring af gamle grotter, bygninger eller skove, men også til aktivt at træne redningshold og udforskning af nye ukendte eventyr.

Vi er derfor stolte over at kunne inspirerer dig online til at finde dit nye udstyr fra Petzl lige her.