Petzl

Petzl er kendt verden over for sit kvalitetsklatreudstyr, og den familieejede virksomhed har til mål at levere praktisk udstyr, der gør outdoor-livet lidt lettere.

Er du på jagt efter nyt klatreudstyr som karabinhager, reb, klatre-harness eller måske udstyr til rigging, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har en lang række gode Petzl produkter i vores sortiment, så du kan have udstyret helt i orden før afgang.

 

Mere information om Petzl

Petzl siden 1930’erne

Når det kommer til rigger- og klatregrej, så har Petzl været på markedet i mange år. Historien starter med franskmanden Fernand Petzl, der kastede sig over at udforske grotter. Hans ekspeditioner gik til grotterne i bjerget Dent de Crolles, der ligger udenfor den franske by Grenoble, men han manglede reb og sikkerhedsudstyr til sine ekspeditioner.

Derfor starter hele Petzls historie også med reb, og kort tid efter kom også en pandelampe på markedet. Siden da har den franske virksomhed specialiseret sig i praktisk udstyr til både professionelle og amatører, der vil klatre eller udforske naturen på en sikker måde.

I dag er sortimentet udvidet til at rumme forskellige former for klatre- og sikkerhedsudstyr, der alt sammen er af den højeste kvalitet for din sikkerheds skyld. Og du finder det hele her hos os på OutdoorPro.

Klatreudstyr der holder dig i live

Når du skal hænge på en lodret klippevæg, så er det vigtigt, at du kan stole 100% på dit udstyr. Derfor bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten, når dit liv er på spil.

Petzl bliver konstant ved med at udvikle deres materialer, udstyr og konstruktioner, og alt udstyr er omhyggeligt kvalitetssikret. De tester deres udstyr på alle mulige tænkelige og utænkelige måder i deres testcenter, hvor det udsættes for fald og slag.

Når udstyret har klaret testcenterets udfordringer, testes det også i praksis i den virkelige verden, inden det kommer på markedet. Du kan derfor være sikker på, at dit udstyr fra Petzl lever op til forventningerne.

Petzl er eksperter i udstyr til eventyr på lodrette flader og i højden. Produkterne er skabt til intensiv brug, skiftende vejrforhold og forskellige terræn, så du kan komme både op og ned igen. Og så er de skabt til at være så brugervenlige som muligt, så du ikke skal fumle i en akut situation, der kræver handling her og nu.

Smarte pandelamper til mørket

Hos OutdoorPro ser vi en stigende interesse for Petzls pandelamper. De bliver ikke kun brugt til klatreture i mørke, men kommer med til en lang række aktiviteter, hvor godt lys er afgørende. Det kan eksempelvis være på løbeture eller mountainbike i skoven efter mørkets frembrud eller under vandreturen en efterårsdag, hvor solen hurtigt går ned.

Klatreudstyr fra Petzl er produceret i høj kvalitet, og Petzl pandelamper er ingen undtagelse. Er du derfor på jagt efter en ny pandelampe, bør du helt sikkert kigge på Petzl TIKKA, der er en af deres mest populære modeller.

TIKKA er en serie af pandelamper, som Petzl har finpudset over en årrække. Pandelampen kan lyse op til 90 meter, og LED-pæren går først død efter 10.000 timers brug. Når du er afsted på fisketur, jagt, klatrer eller andre eventyr i naturen, er der 80 timers brændetid på én opladning.

TIKKA pandelampe er derfor en god ven, der sikrer godt lys og sidder behageligt monteret i panden, så du kan se - selv i mørke.

Du kan få pandelamper fra Petzl her hos os, der kører på genopladeligt batteri og kan oplades med en micro-USB. Du slipper derfor for at skulle have ekstra batterier med på turen og kan let lade lampen op efter behov.

Med tanke på fremtiden

Det er ikke kun din overlevelse og sikkerhed, som Petzl går op i. Virksomheden er udsprunget af en interesse for at opleve naturen, og derfor arbejder de også på at bevare den.

Petzl lægger en ære i at bidrage til bevaring af naturlige grotter, bygninger og skov. Oveni træner de også aktivt redningshold, så eventyrer kan få den nødvendige hjælp, hvis uheldet skulle være ude.

Hos OutdoorPro er vi naturelskere, og derfor er det vigtigt for os, at vores partnere også går op i at passe på vores planet. Derfor har vi selvfølgelig Petzl i vores sortiment, så du kan være sikker og passe på naturen på bedste vis.

Køb Petzl hos OutdoorPro

Fra Petzl kan du få både pandelamper og klatreudstyr, som gør dine eventyr sikre. Vi har et stort udvalg af både udstyr til klatring og andre eventyr fra den franske virksomhed, hvor sikkerheden skal være i top.

Petzl klatreudstyr kan købes online lige her med hurtig levering og til fornuftige priser. 
Gå ikke på kompromis med din sikkerhed når du befinder dig i mange meters højde - uanset om det er fornøjelse eller arbejde. Med Petzl er du sikker, når du skal afsted på eventyr i naturen.