Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Victorinox

Topkvalitet og ekstrem præcision er netop de ting der kendetegner Schweizerknive fra Victorinox. Mange kender dem også som Swiss Army knives. Knive, multitools og lommeknive af er legendariske og er utrolig pålidelige.
Du finder Victorinox knive til ethvert formål. Uanset om du søger en lommekniv til hverdagen, kniv til spejderlejren, husholdningsknive eller til taktisk formål er Schweizerknive de helt rigtige. Mange forbinder Swiss Army knive med producenten Wenger, men faktisk har Victorinox produceret og leveret knivene til det schweiziske militær siden 1891 og benyttes nu verden over at professionelle og private.
Wenger og Victorinox er i dag et og samme firma, da de tilbage i 2013, slog virksomhederne sammen under navnet Victorinox. I dag er Victorinox Europas største producent af knive.
Kvaliteten er i top når du vælger en Schweizerkniv fra Victorinox, go du får et produkt du kan stole på – Hver gang.

God fornøjelse med din nye kniv fra Victorinox.

Mere information om Victorinox

Disse populære knive er vanskelige at komme uden om, hvis du er på jagt efter en ny lommekniv, og med rigtig god grund. Knivene og designet stammer fra Schweiz og har en høj standard, når vi sammenligner kvaliteten med andre knive. I slutningen af det 19. århundrede, skulle den Schweiziske hær have nye knive, og valget faldt på familien bag Victorinox.
Igennem de over 100 år, er knivene blevet finpudset, designet og udviklet til nærmest de perfekte knive, og uanset hvor i verden du befinder dig, vil de kende det ikoniske logo og den røde kniv. En Schwizerkniv fra Victorinox er utrolig alsidige og der er både knive til den taktiske militærmand, hverdagen hjemme, håndværkeren, landmanden og naturligvis til dig der har en hverdag og fritid i naturen. Knivene har brugbare detaljer, som hurtigt bliver uundværlige i hverdagen. Det er svært at finde lomme og foldeknive med den høje standard, til de lave priser, som Victorinox tilbyder.

Kig dig rundt blandet vores brede udvalg af Schwizerknive fra Victorinox, og find lige netop den kniv, der passer til din hverdag og opgave.