Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Rejsetasker & Trolley

Hos OutdoorPro.dk finder du din næste rejsetaske eller trolley.

Alle rejser starter samme sted: Pakning af din rejsetaske.
Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige rejsetaske eller trolley, så den passer til netop den mængde indhold og de behov du har til din kommende resje, weekendophold eller hverdag.
Læs mere og bliv klogere på hvordan du vælger rigtigt her.

Skal du ud og rejse, og gerne vil have en RFID sikker pung med, kan du se hele vores sortiment af RFID produkter her.

Køb rejsetasker og trolleys online her

Din rejse starter altid med at rejsetasken skal pakkes til dine nye oplevelser. Vi har stort online udvalg af rejsetasker og trolleys, uanset om det et til weekendturen, rejsen eller hverdag med meget grej.

Hvorfor en rejsetaske?

En rejsetaske kan have rigtig mange udformninger, men fælles for dem vi forhandler er at de er super rummelige og i høj kvalitet. Da vi alle ved at flyturen, togturen eller bilturen kan give rejsetasken en hård medfart.
Desuden kan det også være en stor fordel at vægten er så lav, som muligt på din rejsetaske, hvilket giver dig mindre at løfte rundt på, men også mulighed for at tage mere med i flyet – Grundet totalvægten på rejsetasken og indholdet.
Overvej også muligheden for at sikre dit indhold. Se eks. Pacsafe, som designer og producere verdens mest sikre rejsetasker. Eller måske en super lækker rejsetaske fra amerikanske 5.11, som benyttes af en række militære og taktiske enheder verden over. Det kan selvfølgelig også være at du gerne vil have en farvestrålende rejse taske til weekendturen fra Tatonka. Mulighederne er mange, slå dig endeligt løs blandt vores mange produkter hos OutdoorPro.dk

Hvorfor en trolley?

Trolley er egentlig blot en kuffert eller rejsetaske på hjul og med håndtag, men netop det er virkelig praktisk.

Pakker du meget til rejsen, og dermed vil undgå at løfte på en masse kilo, er en trolley helt perfekt. Du har samme rummelige egenskab, som med en rejsetaske, men blot at du ikke behøver løfte på dem.
Ligeledes er en trolley virkelig anvendelig på weekendture, længere og kortere rejser, samt til hverdag hvis du har meget udstyr og grej med dig rundt. Pacsafe laver verdens mest sikre trolley hvor de med dobbelt lynlås, låse og punkterfri lynlåse og stof sikre at indholdet bliver i trolleyen.
Mange trolleys kan faktisk tages på ryggen og benyttes som rygsæk. Tatonka har flere modeller som egentlig er designet som en rejsetaske eller deres virkelig populære duffelbags, hvor du kan tage dem på ryggen.


Du kan helt sikkert finde din næste rejsetaske eller trolley hos OutdoorPro.dk