Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Petromax

Madlavning og gril ved åben ild som folk har lavet det i årtusinder - den oprindelige måde at lave mad på! Uanset om det er lejrbål, eller gril. Hvad der er tilberedt i frisk luft, med petromax's højkvalitetsprodukter til udendørs køkkenet gør tingenen til en kulinarisk oplevelse.

Vi tilbyder alt hvad du behøver til udendørs madlavning fra Petromax, fra grill og komfurer til en ildgryde og pande til et udvalg af tilbehør. Skønheden i det: Petromax har designet udstyr til dit udendørs køkken, så du kan kombinere kunsten af at lave mad over åben ild.

 

Mere information om Petromax

Det startede i ørkenen

Fint Sand kildrer to unge mænd fra Tyskland i næsen. Til opdagelsen af Petromax's første lanterne. På en tur tilbage i 1963 opdager de to venner hvordan lamper petroliums lamper kan lyse hele områder op, hvor de bliver brugt i lansbygerne. Her får de unge drenge fra tyskland deres første møde med petroliumslampen. Lugten og knitren fra lampen var så fasinerende at de skulle hjem og lave dem selv.
Dette var den første start på Petromax. Hvor vi hos Outdoorpro.dk også er blevet facineret af deres produkter. Både som lamperne eller deres Dutch over. Ja helt over til kaminen. 

Når du er afsted, så er lys og varme en ting der ofte går hånd i hånd, men hvad vis du kan tage lyset væk fra varmen. Så du kan lyse store områder op med Petromax's Petroliumslamper. Så har du friheden til at hunne drive dig frem med lys.