Petromax

Som udendørsmenneske findes der næsten ikke noget bedre end at sidde ved bålet og tilberede ens velfortjente måltid. Det er hyggeligt, og der er noget helt særligt ved det. Men det kan også være svært at få gang i ilden og få god smag i maden, særligt hvis man ikke har godt udstyr med!

Hvis dit udstyr trænger til at blive opgraderet, eller hvis du lige er begyndt at samle ind til at kunne lave mad udendørs, så er du kommet til den helt rigtige side! Petromax laver produkter i udsøgt kvalitet, samtidig med at design og praktikalitet bare er i orden.

Netop af ovenstående grunde har vi hos OutdoorPro.dk valgt at føre et stort udvalg af Petromax. Du kan læse mere herunder, hvis du er interesseret i at lære mere om brandet, og for at finde lige præcis dét udstyr som du går og mangler.

Klik her for at gå til bunden, så kan du læse mere om Petromax som mærke.

Petromax' renommé

Petromax er et tysk firma, som er blandt de førende producenter af udstyr til udendørs madlavning og friluftslivet generelt. Petromax er kendt for at kombinere tradition med innovation, så de skaber de bedst mulige produkter. Petromax producerer mange af de klassiske udstyrsgenstande til bål og madlavning, som har været kendt inden for friluftslivet i mange år.

Petromax' innovation kommer ofte til udtryk igennem små detaljer, som er enormt gennemtænkte. De forbedrer mange af de problematikker, som man ellers finder ved så mange lignende produkter. På den måde får du altså noget udstyr, som er ud over det sædvanlige, hvis du vælger at investere i Petromax’ produkter.

Generelt er brandet kendt for at levere produkter, som er lavet i den højeste kvalitet, hvilket sikrer, at varerne har en lang brugs- og levetid, hvilket naturligvis er en ekstrem god egenskab, da du dermed slipper for konstant at skulle hive penge op ad lommen for at købe nyt udstyr.

Brandets historie

Det gode omdømme, som Petromax har som brand, er opbygget igennem lang tid. Oprindeligt blev firmaet skabt helt tilbage i 1866 i forbindelse med etableringen af virksomheden ’Ehrich & Graetz’, som virkelig blev populært i forbindelse med opfindelsen af Petromax-lampen. Dermed er det altså en virksomhed, som har opbygget en viden om, og stor erfaring med, at skabe udstyr til friluftslivet igennem rigtig lang tid.

Selve navnet Petromax kommer netop af den petroleum, som de ovennævnte lygter brændte på, og navnet på manden bag virksomheden; Max Graetz. Sammensmeltningen af de to ting blev altså til det nu velkendte brandnavn 'Petromax'.

Et brand, der stadig skaber lys

Det blev netop også disse lygter, som har været med til at navngive brandet, som var med til at give det et boost tilbage i 2006. Det skete da en eventyrer genopdagede denne smarte lampe, som netop er så praktisk i brug, og derfor besluttede at opkøbe virksomheden.

Petromax producerer stadig lanterner den dag i dag, som er specialudviklede til at blive brugt til camping, friluftslivet og udendørsmadlavning generelt. Disse lamper har du naturligvis mulighed for at finde her på Outdoorpro.dk.

Dog har Petromax’ sortiment også udviklet sig gevaldigt over årene, hvormed du også kan finde mange andre former for udstyr, som er lavet til udendørsmadlavning og ild generelt. Dermed kan du altså nyde godt af Petromax’ mangeårige erfaring, når du bruger deres produkter til at kokkerere ude i det fri.

Alt det udstyr du kunne drømme om

Som nævnt ovenfor, så producerer Petromax en lang række af forskellige former for udendørsmadlavningsgrej, hvormed du helt sikkert har muligheden for at finde noget udstyr, som du vil få brug for, når du laver mad udendørs. Du finder blandt andet alt fra gryder og pander til stativer og handsker blandt produkterne fra Petromax. Ja, Petromax har utroligt mange forskellige produkter at byde på!

Hvis du vil vide mere om, hvilke specifikke stykker af madlavningsudstyr, som du kan finde af mærket Petromax her på Outdoorpro.dk, så læs endeligt med herunder.  

Gryder og pander

Petromax er blandt andet kendt for at lave utroligt gode støbejernsgryder. En støbejernsgryde er måske ikke det mest praktiske at pakke og tage med på vandretur, da de ofte er ganske tunge. Hvis du derimod tager på kortere ture eller har en vogn eller lignende med, så kan det altså være en rigtig god idé at investere i en sådan gryde.

Du skal dog ikke snydes for den gode kvalitet af Petromax’ støbejernsgryder, hvis du netop foretrækker at tage på længere vandreture. Du kan nemlig få støbejernsgryderne i en mindre størrelse, så de er langt lettere at tage med på tur.

Gryder er dog langt fra det eneste, som dette brand har at byde på. Du kan nemlig også finde støbejernspander og såkaldte ’Fire Bowls’, der er en rundet metalplade, som du ligeledes også kan stege kød, grøntsager eller lignende på, såvel som en række andet smart tilbehør du kan bruge til at tilberede din mad over bål med.

Stativer

En anden praktisk ting, som næsten ikke kan undværes, når du laver mad udendørs, er stativer. Petromax laver naturligvis også stativer, hvorpå du kan stille dine gryder, pander osv. over ilden, så du kan tilberede din mad på flere forskellige måder, hvilket er enormt praktisk. 

Nogle af de stativer, som Petromax laver, og som Outdoorpro.dk fører, er blandt andet:

På denne måde kan du altså finde lige netop den type af stativ fra Petromax, som du foretrækker at bruge, hos Outdoorpro.dk.

Service

Selvom friluftslivet generelt ikke er fyldt med luksus, så kommer det dog til at føles sådan, hvis du medbringer service fra Petromax på din tur. Brandet producerer nemlig både tallerkener og krus, så du kan komme til at nyde din mad og drikke på en ordentlig måde.

Udover servicen til at spise måltidet med, så kan du naturligvis også købe skeer og andre redskaber, som du kan bruge under selve madlavningen. Disse ting er med til at tage din oplevelse til et helt nyt niveau, da de gør madlavningen meget nemmere, samtidig med at de er designet til ikke at fylde for meget i din oppakning, hvilket er enormt praktisk.

Komfurer

Hvis du ikke helt er typen, som holder af at lave bål, eller hvis du netop bevæger dig ud i et miljø, hvor det kan være ekstremt svært at tænde et bål, så laver Petromax også friluftskomfurer. Disse smarte produkter er med til at gøre din madlavning endnu nemmere, hvilket kan være utroligt kærkomment efter en lang dags vandretur i naturen, hvorefter man ikke orker at skulle bøvle med at få gang i et bål.

Komfurerne findes i flere forskellige modeller, hvormed du har muligheden for at vælge lige netop den model, som passer allerbedst til den type af friluftsliv, som du dyrker.

Andre praktiske stykker grej

Listen ovenfor viser meget godt, hvor alsidigt et brand Petromax er, og hvor mange forskellige former for udstyr de egentlig laver til udendørsmadlavning og ild generelt. Nogle andre eksempler på produkter fra brandet, som kan tage din oplevelse til et endnu højere niveau, er en kedel, så du kan nyde en dejlig varm kop te eller kaffe ude i naturen.

Dertil kan du også finde andre praktiske genstande, for eksempel:

  • Lågløftere
  • Handsker
  • Tasker til udstyr
  • Firestarting gel
  • Kølebokse

Og mange andre praktiske produkter, som kan gøre dit ophold i naturen væsentligt nemmere og mere behageligt, uden at det tager noget væk fra oplevelsen af at være tæt på naturen.

Produkter til vandreren og til det mere stationære friluftsmenneske

Et vigtigt aspekt til udendørsmadlavning er, at alt det udstyr, som man bruger, meget gerne må være nemt at bære og tage med sig videre. Dette er naturligvis et aspekt, som Petromax har tænkt på, når de designer deres produkter.

Generelt er mange af deres produkter lavet med henblik på, at det er muligt at tage dem med på længere vandreture, hvormed de altså hverken fylder eller vejer alt for meget.

Dog er flere af deres produkter også designet til de friluftsmennesker, som måske foretrækker at blive mere på ét enkelt sted. Derfor kan du også købe produkter fra Petromax, som er lidt mere avancerede, og dermed måske ikke er optimale at tage med på lange vandreture. I stedet kan de tilføje noget ekstra hygge til din aften i det fri. Du kan for eksempel nyde en lækker vaffel med brandets smarte vaffeljern, som tillader dig at lave en lækker dessert over bål.

Madlavningsgrej til alle årstider

Som nævnt ovenfor, så er Petromax kendt for deres gode kvalitet. Denne fantastiske egenskab ved brandet har også den effekt, at deres produkter kan blive brugt hele året rundt. Da produkterne er designet til at have en lang brugs- og levetid, så har brandet taget højde for, at nogle sæsoner kan være lidt hårdere for udstyret end andre.

Derfor kan mange af produkterne blive brugt helårligt, hvormed du altså slipper for at investere i forskellige modeller af den samme genstand, men i stedet for er du dækket ind året rundt. Du kan dermed nøjes med at investere i Petromax’ produkter af en høj kvalitet hos Outdoorpro.dk.

Petromax hjælper dig med inspiration til maden

Hvis du ikke er så garvet i udendørsmadlavning endnu, så kan det være svært at finde på retter, som man kan tilberede ude i det fri. Hvis dette er et problem, som du har oplevet, så har Petromax også løsningen til dette.

De har nemlig lavet deres egen kogebog, som netop indeholder en række forskellige retter, som du kan tilberede på deres produkter. Hvis du derfor er blevet bidt af Petromax’ produkter, og dermed allerede har tænkt dig at investere i dem, så kan det være en super god idé at snuppe deres kogebog med. På den måde løber du ikke pludseligt tør for ideer til aftensmaden, hvilket er utroligt smart og praktisk.

Gode produkter til overkommelige priser

Når man tager de mange gode fordele ved Petromax i betragtning, så vil mange nok forestille sig, at man skal grave dybt i lommerne for at få råd til disse kvalitetsprodukter. Det er dog ikke tilfældet, da Petromax’ produkter på OutdoorPro.dk generelt kommer til nogle overkommelige priser. 

Overordnet set skal du ikke slippe mange hundrede kroner, førend du kan være den lykkelige ejer af et eller endda flere smarte og praktiske produkter fra Petromax. På denne måde har du altså muligheden for at opbygge dig en god samling af produkter til udendørsmadlavning og ild generelt, så du kan være forberedt, når du får muligheden for at tage ud i naturen igen.

Køb Petromax hos OutdoorPro.dk

Når nu Petromax er et brand, som skaber så gode produkter, så kan du selvfølgelig finde en lang række af deres varer her hos OutdoorPro.dk. Vi ønsker netop at sælge kvalitetsudstyr til vores kunder, hvilket altså bestemt er tilfældet med produkterne fra Petromax.

Vi har sørget for, at vores udvalg af produkterne fra dette skønne brand er utroligt alsidigt, da vi ønsker at kunne tilbyde godt grej til alle vores kunder – uanset om du elsker at tage ud på lange vandreture og dermed har brug for noget let udstyr, eller om du er et mere stationært friluftsmenneske, som elsker at have noget udendørsmadlavningsgrej, der vil tilføre lidt ekstra luksus på de hyggelige nætter under åben himmel.

Hvis du derfor står og mangler noget udstyr til udendørsmadlavning eller brugen af ild udendørs generelt, så er det altså oplagt at starte med at kigge på Petromax-produkterne her på siden, da du har en stor chance for at finde lige netop dét, som du står og mangler.