15%
Griddle and Fire Bowl fs56
Griddle and Fire Bowl fs56
Griddle and Fire Bowl fs56
Griddle and Fire Bowl fs56
Griddle and Fire Bowl fs56

Griddle and Fire Bowl fs56

Petromax

595.00 DKK
Førpris: 700,00 DKK

Du sparer 105,00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 23 - 31

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Bålplade til at bage og stege eller lave bål i den.

Her får du Petromax 2 i 1, Bageplade & stegeplade til all-round madlavning over åben ild, eller vil du gerne løfte ilden så lav dit bål i den som en skål. Hele herligheden er lavet af stål så du har det bedste grundlag for at lave lige den opsætning du vil. Lav din bålplads oppe i skålen for ikke at skade jorden nedenfor, eller sæt "skålen"  over åben ild på sine tre ben (23 cm lange) med henblik på at tilberede et lækkert måltid. 
Når du laver mad bliver centrum af bagepladen varmere end de ydre overflade. Så når du har stegt et saftigt stykke kød finisher du madlavning på kanten, mens du færdigsteger dine grøntsager i midten.
Når du bruger pladen bliver overfladen mere og mere patina og former sig til det bliver en naturligt non-stick. 

En af de gode ting ved skålen er at du nemt kan kontrolere ilden, og dele gløderne ud. Dette gør at du kan stille dine gryder på eller bruge den sammen med vaffeljernet. Dette er altid en god ting som børn elsker at hygge med, da de ikke skal passe på de sætter den ned i ilden. 

Når du skal bruge bålfadet til madlavning efter der har været bål på. Så kan du enten bruge chain mail cleaner der fungerer som ståluld eller en stålbørste. Dette fjerner rester af kul eller andet der kunne komme.
Husk aldrig bruge sæbe eller kom den i opvaskemaskinen. Da dette ødelægger fadet.

Griddle and Fire Bowl kommer i flere størelser fs38, fs48 og fs56 så du kan vælge den helt rigtige der passer til dine behov. Taldene indikerer diameteren på bålpladen.
 
fs56 har følgende mål:
Diameter: 56 cm
Vægt: 7.1 kg
Matriale: Støbejerns stål

Andre der købte denne, købte også