Atago

Atago

Petromax

2299.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Alsidigt produkt til madlavning udendørs

Dette produkt fra Petromax er ekstremt robust og uundværligt for outdoor-entusiasten. Petromax' Atago er en uovertruffen all-rounder, der kan bruges til alskens ting og sager: som konventionel barbeque, komfur, ovn eller bålsted med kulbriketter/brænde. Med disse fire basale funktioner, kan man forberede og kokkere mad på rigtig mange måder i det fri.

Atagoen kan nemt bruges i kombination med Petromax' Dutch Ovens, eller med en Griddle and Firebowl. Alt man skal gøre er, at placere produktet i støbejern (f.eks. Petromax ft1, ft3, ft4.5, ft6 eller ft9) på briketterne i Atagoen. Til måltider fra stegepanden kan Petromax' Griddle and Firebowl (fs48 eller fs56) placeres på toppen af Atagoen. På disse måder vil både skålen eller gryden være helt omsluttet af Atagoen, så de får rigtig meget varme på sig.

Foruden ovennævnte kommer Atagoen med en grillrist, som kan forvandle den til en regulær barbeque. Uden grillristen kan Atagoen bruges som ildsted, eller bruges til at lave varme drikke med Petromax' Percolator eller Tea Kettle

Takket være dens unikke extension-retraction mekanisme er Petromax Atago klar til at bruge i løbet af et kort øjeblik. Når Atagoen er pakket sammen, har den en højde på kun 14 cm, så den ikke fylder så meget i oppakningen.

Specifikationer:

Højde foldet: 14 x 40 x 40 cm
Højde udfoldet: 28 x 40 x 40 cm
Vægt: 6,1 kg
Materiale: Rustfrit stål
Brændsel: kul, briketter, brænde

Du kan også købe en kulrist eller grillrist til Atago.

 

Se en længere anmeldese af Atago her, så du får et godt indtryk af, hvor lækkert Atago faktisk er: