Husk vi har 100 dages returret! Køb dine julegaver allerede nu, de kan nemt byttes.
Griddle and Fire Bowl fs48
Griddle and Fire Bowl fs48
Griddle and Fire Bowl fs48
Griddle and Fire Bowl fs48
Griddle and Fire Bowl fs48

Griddle and Fire Bowl fs48

Petromax

999,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Alsidig bålplade til både bål og madlavning

Petromax' Griddle and Fire Bowl giver dig 2 produkter i én! Du kan lave et bål på den nederste del, så du ikke skader jorden, eller skålen kan sættes over åben ild med dens tre ben (23 cm), så du kan tilberede et lækkert måltid mad. Produktets højdepunkt er den varmeforskel den skaber, hvor midten er varmest, mens kanterne er køligere. På den måde kan du gøre et stykke kød færdigt ved kanten, mens grøntsagerne bliver stegt inde i midten! Skålen er naturligt klæbefri, og for hver gang du bruger den, skabes der et patinalag der yderligere forstærker den effekt. Hvis du tager benene af, kan du bruge fs48 og fs56 i den populære og effektive Atago.

En anden god ting ved skålen er, at du nemt kan kontrollere ilden og dele gløderne ud. Dette gør, at du nemt kan stille dine gryder på eller bruge den sammen med et vaffeljern. Denne fs38 gør det fedt, særligt for børn, da der er meget mindre risiko for at komme til skade ved ilden. Ved rengøring er det godt at bruge Chain Mail Cleaner, der fungerer som ståluld eller en stålbørste. Produktet fjerner rester af kul eller andet der er vigtigt at fjerne. Husk at du aldrig må bruge sæbe eller komme den i opvaskemaskinen - dette ødelægger fadet.

Griddle and Fire Bowl kommer i flere størrelser: fs38, fs48 og fs56 så du kan vælge den helt rigtige der passer til dine behov. Tallene indikerer diameteren på bålpladen.

Specifikationer

Diameter: 48 cm
Vægt: 5,5 kg
Materiale: stål

Relaterede produkter til Griddle and Fire Bowl fs48

Andre der købte denne, købte også