Petromax bålgryder (Dutch Oven)

Forestil dig, at du en tidlig morgen kører ud i naturen, laver et bål og fyrer op for dine Petromax bålgryder (Dutch Oven). Du har taget morgenmaden og kaffen med, som du tilbereder og varmer på din god bålgryde. Denne situation er en af mange, som du kan bruge din bålgryde i. Nyd naturen samtidigt med, at du ikke behøver at gå på kompromis med hverken forplejning eller spise.

Gør forårs- og sommersæsonen nogle måneder længere når du køber en Petromax bålgryde, for på den måde at kunne være i naturen og tilberede mad uden at være afhængig af offentlige bålriste og lignende.

En Petromax bålgryde er derfor perfekt til dig, der nyder at være i ét med naturen uden at gå på kompromis og mangle noget! Læs meget mere om gryderne her.

Om Petromax bålgryder (Dutch Over)

Denne bålgryde er den perfekte til dig, der gerne vil blive bedre til at lave mad i det fri. Udover at den er fremragende at lave mad på, så er den også nem at bruge og passer derfor godt til alt fra den garvede til den nye naturentusiast.

Gryderne er fleksible at bruge og kan dermed både bruges direkte på bålet eller ved at være placeret i et stativ over bålet. Mulighederne er mange, når støbejernsgryden tages i brug – ligesom der også er mange typer mad at lave, varme og tilberede på denne form for støbejernsgryde. Essentielt for gryden er, at der medfølger et låg, som gør det nemt for gryden at kunne holde på varmen, selv når vejret viser sig fra sin stride side med blæst, regn og slud. Så længe du kan holde gang i bålet, så kan du også uden problemer holde gang i varmen i din støbejernsgryde fra Petromax.

Fordele ved en Petromax bålgryde (Dutch Oven)

Der er rigtig mange fordele ved Petromax' bålgryder. Nedenfor har vi samlet et udpluk af nogle af de største fordele ved denne type gryde. På den måde kan du nemt og overskueligt blive klogere på, hvorfor du bør vælge en gryde som denne. Læs alle fordelene her:

  • Petromax bålgryder (Dutch Oven) kan fås i flere størrelser, som gør den perfekt til lige netop din foretrukne målgruppe, hvad end det er til en enkelt person eller 20
  • Når du skal finde den rigtige størrelse gryde fra Petromax kan du se ud fra nummeret i FTxx hvilken størelse du har. Da nummeret bag FT er tommer på gryden. Det vil sige, at FT4.5 er = 4.5 tommer. Der fremgår selvfølgelig centimeter på vores sider!  
  • Gryden er fremstillet i støbejern, hvilket gør den perfekt til udendørsbrug, selv når vejret normalt ville sætte en stopper for bålhygge
  • Til gryden medfølger et låg, som kan bruges som pande, hvis du vil det. På den måde har din gryde flere funktioner i sig og kan således både byde på pande og gryde på én gang
  • Støbejern giver lejlighed til mild og langsom tilberedelse af mad. På den måde bevarer råvarerne, grøntsager såvel som kød, sine vitaminer og næringsstoffer
  • Gryderne har også stor stabilitet, takket være deres tre ben
  • Gryderne byder op til mange gode udendørstimer, hvor der kan nydes et dejligt måltid mad, som enten varmes eller tilberedes på din uundværlige Petromax bålgryde

Hvad kan du bruge en Petromax bålgryde til?

Bålgryderne fra Petromax kan bruges til at tilberede og varme mange forskellige typer af mad, råvarer og fødevarer.

Nedenfor har vi samlet nogle af de ting, som du passende kan prøve at tilberede på din Petromax bålgryde, når du næste gang tager ud i naturen for at få nogle gode, rolige og afslappende stunder med god mad over bål.

Først og fremmest kan bålgryderne bruges til at tilberede mad hele døgnet rundt. Det betyder, at lige meget hvilket måltid du har brug for at få tilberedt, så kan du bruge din effektive og holdbare støbejernsgryde fra Petromax.

Til morgenmad kan du tilberede et væld af gode retter. Her kan vi eksempelvis foreslå en omgang havregrød. Hvis du ikke foretrækker havregrød kan en hvilken som helst slags æg også tilberedes. Hvad med at koge et æg eller lave røræg eller spejlæg på grydens låg, der også kan bruges som stegepande? Gør retten ekstra lækker med bacon og pølser ved siden.

Til frokost og aftensmad er der et hav af muligheder, når det kommer til retter, som du kan tilberede i gryden og på lågets stegepandefunktion. Hvad med at prøve med en vildtgryderet eller en lækker omgang wok? Du kan også lave en god pastaret eller stege lige netop det kød og de grøntsager, som du er allermest vild med.

Bredt udvalg af Petromax bålgryder (Dutch Oven)

Du finder et bredt udvalg af Petromax bålgryder på det danske marked. Det betyder, at du kan finde én til lige den pris eller den størrelse, som du har allermest lyst til at få.

Ved du, at du hovedsageligt skal lave mad til dig selv, eller skal du hyppigere tilberede mad for en større flok mennesker? Alt efter behov og ønsker kan du købe en Petromax støbejernsgryde, som passer til lige netop dine egne behov og ønsker.

Køb Petromax bålgryder (Dutch Oven) hos Outdoorpro.dk

Hvis du har besluttet dig for at købe en Petromax bålgryde, så kan du passende købe den hos Outdoorpro.dk. Her finder du et stort og bredt udvalg, som vil tilfredsstille selv den mest kræsne kok og naturelsker. Grib chancen og køb den støbejernsgryde, som du har allermest lyst til – og nyd naturen på en helt ny måde, som du aldrig har gjort det før!