NFM Group

EC-Paint er ikke bare en almindelig spraymaling til brug på dit givær. Nej det special udviklet til at kunne kammoflere dig og dit udstyr , så du blænde ind mellem omgivelserne.

Menneskeskabte former findes ikke i det naturlige miljø. Det menneskelige øje opfanger let lige linjer, skarpe hjørner og meget flade overflader og identificerer dem hurtigt som fejlplacerede områder. Anvendelse af mønstre med EF-maling kan bryde den karakteristiske form af et våben eller andet udstyr.

Mere information om NFM Group

Blænde ind i miljøet med den helt rigtige skinnende sort objekter findes ikke i naturen. EF-malingsserien består af otte farver, der er valgt for at muliggøre skjul i ethvert driftsområde, uanset feltforhold. Malingen skaber en mat finish, der eliminerer risikoen for spejlrefleksion.

NIGHT VISION - NIR-tilpasningsevne er en metode til at forhindre detektion af Night Vision-enheder. Disse enheder registrerer afvigelser med infrarød reflektans. EF-maling er designet til at give reflekterende niveauer, der vises på et niveau svarende til det omgivende terræn, hvilket gør dem sværere at opdage med NVG.