Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Herre Shorts

Du finder vores udvalg af vandreshorts, shorts, outdoorshorts, shorts særligt til fiskeri, klatre og rejseshorts lige her.
Vi har shorts til ethvert behov udendørs og til friluftmennesket i alle størrelser. Fælles for dem alle er at de er i høj kvalitet og funktionalitet.

20%
ACLIMA Warmwool Shorts Men

ACLIMA Warmwool Shorts Men

ACLIMA
ACLIMA Lightwool Shorts Men

ACLIMA Lightwool Shorts Men Black

ACLIMA
20%
ACLIMA Warmwool Shorts w/Windstop Men Sort

ACLIMA Warmwool Shorts w/Windstop Men Sort

ACLIMA
20%
ACLIMA Warmwool Long Shorts Men

ACLIMA Warmwool Long Shorts Men

ACLIMA
ACLIMA Lightwool Long Shorts Men Black

ACLIMA Lightwool Long Shorts Men Black

ACLIMA
20%
ACLIMA Woolnet 3/4 Pants

ACLIMA Woolnet 3/4 Pants Man Black

ACLIMA

Mere information om Herre Shorts

Vi har, hos OutdoorPro.dk short fra mange forskellige og anerkendte brands. Bl.a. Geoff Anderson, Montane, ClawGear, Lundhargs og OMM .

Fælles for dem alle, er at de ikke går på kompromis med kvaliteten og funktioneliteten, hvilket er vigtigt for os og vores valg om at forhandle netop disse mærker.
Uanset om du har behov for kraftige fjeldshorts, taktisk brug, hverdag og vandreturen, arbejde, hurtigttørrende rejsebukser eller shorts til fisketuren. 

Materialet er afgørende

Materialet er afgørende for slidstyrken, holdbarheden, vandtætheden og vægten. Derfor skal shortsne naturligvis være i korrekt materiale til netop den anvendelse der er behov for. 
En af de fælles krav og forventninger der ofte er til vores produkter er slidstyrke og mange af dem er hurtigtørrende. Vi sætter derfor store krav til de producenter vi vælger at forhandle hos OutdoorPro.dk

Bredt udvalg af herrebukser

Hos OutdoorPro.dk har vi forskellige typer herrebukser. Skal du på vandretur, skal du ofte vælge en buks i kraftigt materiale og utrolig slidstærke, da de ofte bliver udsat for barskt miljø. Desuden kan der være behov for en række detaljer og funktionelle lommer.

Er det til hverdag og friluftslivet i mere eller mindre outdoorstil er der en række muligheder alt efter ønske til kvalitet, slidstyrke og funktionalitet.
Både Montane, Geoff Anderson og 5.11 har en række bukser til både vandring, hverdag og arbejde.
5.11 og ClawGear har et meget taktisk look og giver et udtryk af funktionalitet og praktisk udseende. 

Tilbud til firmaer

Vi er i løbende dialig med forskellige virksomheder der benytter vores udstyr i det daglige. 
Har du derfor behov for særlige bukser eller short til vagt, taktisk brug eller andet udendørs aktivitet, er i naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte på info@outdoorpro.dk