Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
ACLIMA Woolnet 3/4 Pants
ACLIMA Woolnet 3/4 Pants

ACLIMA Woolnet 3/4 Pants Man Black

ACLIMA
549.00 DKK

På lager - Leveringstid: 2-5dage

ACLIMA Woolnet 3/4 Pants Black

ACLIMA Woolnet 3/4 Pants er fremstillet efter samme fremgangsmåde som trøjen ACLIMA Woolnet Shirt Crew. ACLIMA Woolnet 3/4 Pants brugs også som bruges som inderste lag. ACLIMA Woolnet 3/4 Pants kan bruges hele året og er lavet af meget fin Merino uld. ACLIMA Woolnet design har en helt fantastisk evne til at transportere fugten fra kroppen. En anden vigtig egenskab er at ulden isolerer i sig selv, men den særlige Woolnet struktur danner luftlommer som også hjælper med dette de koldeste dage.

På selv de varmeste dage har denne særlige Woolnet struktur derimod en behagelig kølende effekt fordi kroppen lettere ånder gennem nettet. Omkring skulderen og ved armene er trøjen fremstillet således det ikke er ubehageligt at bære rygsæk. Generelt så kan man sige at Woolnet ånder når du arbejder og isolerer når du slapper af. Ulden har desuden den gode kvalitet at den ikke tager i mod kroppens sved lugt som andre materialer. ACLIMA Woolnet 3/4 Pants tilbyder den bedste kombination af ventilation og isolering der overhovedet er mulig. Den åbne Woolnet struktur betyder sved kan undslippe men krop opvarmede luft kan bevares ved siden af ​​huden.

ACLIMA Woolnet er deel til brug under forskellige grader af aktivitet på alle tider af året, især når du er tilbøjelig til at svede en masse under aktivitet og derefter stoppe og hvile, såsom under interval træning eller vandre tur. 

Farve: Sort

Kan bruges til stort set alt, bl.a. vandreture, skisport, cykling, dykning mm.

Se mange flere ACLIMA woolnet produkter her

Relaterede produkter til ACLIMA Woolnet 3/4 Pants Man Black

Andre der købte denne, købte også