Granger's

Ikke nok med at våde sokker og fugtigt tøj føles utroligt ubehageligt, så kan det også gå hen og blive relativt farligt at blive våd, hvis du netop befinder dig ude i naturen i en længere periode. Derfor er det en rigtig god idé at sørge for at imprægnere dine sko, tøj eller andet udstyr, så du ikke risikerer, at alt dit grej pludseligt er gennemblødt, hvormed du næsten med garanti vil komme til at fryse.

Hvis du derfor søger et super godt imprægneringsprodukt, så bør du helt bestemt læse med her og lære mere om det super gode brand, som går under navnet Granger’s.

Miljøvenlig imprægnering

Granger’s renommé

Granger’s er et firma, som har eksisteret siden 1982, hvormed de efterhånden har en hel del erfaring med at skabe produkter, som specielt friluftsmennesker finder utroligt nyttigt til at vandsikre deres grej med. Og deres erfaring afspejles bestemt i de produkter, som de i dag producerer.

Granger’s renommé inden for friluftsbranchen er da heller ikke til at tage fejl af. Deres produkter er nemlig blevet anbefalet af nogle af de helt store brands såsom for eksempel ’Kathmandu’, ’Patagonia’, ’Burton’ og ’Spray Way’, som netop alle er nogle af de mest populære firmaer, når det kommer til udstyr til friluftslivet.

Med anbefalinger fra så store brands, så er Granger’s bestemt brand, som du bør overveje at bruge på dit eget grej.

Derfor fører vi Granger’s her på Outdoorpro.dk

Det er sikkert åbenlyst ud fra brandets gode renommé, hvorfor vi netop har valgt at føre produkter fra dem her på Outdoorpro.dk. Vi ønsker netop at kunne tilbyde vores kunder super godt udstyr, som kommer fra brands, der har erfaring med at skabe typer af varer, som egner sig godt til friluftslivet.

Granger’s produkter kan være med til at sørge for, at dit outdoor grej kommer til at holde længere. Det vil altså sige, at du kan være med til at sørge for, at dit yndlingsgrej kommer til at holde endnu længere, hvis du blot investerer i dette brands imprægneringsprodukter.

Dette er naturligvis en super god egenskab, hvormed du skal have mulighed for at kunne anskaffe dig disse fantastiske produkter her hos os på Outdoorpro.dk.

Disse produkter kan du finde her på siden

Granger’s producerer i dag en lang række af forskellige imprægneringsprodukter, og vi har selvfølgelig sørget for at have et bredt udvalg her på siden, så du har muligheden for at vælge et eller flere produkter, som egner sig godt til dit udstyr.

Hvis du derfor gerne vil vide mere om, hvilke produkter, du har mulighed for at vælge, så får du her en lille oversigt over nogle af de produkter, som du kan finde her hos Outdoorpro.dk:

Granger’s til tøj

Når det kommer til valget af imprægneringsmiddel, så er det naturligvis langt fra ligegyldigt, hvilken form for udstyr og type af materiale du gerne vil imprægnere. Derfor har Granger’s netop inddelt deres produkter i tre kategorier; nemlig tøj, sko og udstyr.

Hvis det er noget af dit friluftstøj, som du gerne vil have beskyttet imod vandet, så er der flere forskellige typer af produkter fra Granger’s, som du kan vælge imellem her på siden. Et lille uddrag af produkterne består blandt andet af:

  • Granger’s Down Repel
  • Granger’s Down Wash and Repel
  • Performance Wash
  • Odour eliminator

Disse produkter er netop kun et udpluk af imprægneringsprodukterne fra Granger’s, som er lavet til tøj, hvormed du kan finde varer, som er specialiseret i forhold til nogle specifikke beklædningsgenstande, såsom for eksempel dunjakker.

Granger’s til sko

Ingen kan lide at have våde fødder, hvormed du naturligvis også kan finde Granger’s produkter til sko. Nogle eksempler på varer, som er speciallavet til netop at gøre sko vandtætte, er blandt andet:

  • Granger’s G-wax
  • Granger’s Leather Conditioner
  • Granger’s Rubber Boot Care

Granger’s til udstyr

Udover tøj og sko så har Granger’s også lavet imprægnering til andre former for udstyr. Dermed kan du altså for eksempel finde imprægneringskit, som kan gøre dit telt vandtæt. Dette er super smart, da dit telt ikke kun bliver slidt af vind og vejr, men også når du sætter det op og pakker det ned.

Dermed kan du altså forlænge dit telts levetid ved at imprægnere det med Granger’s. Det giver mulighed for endnu flere spændende naturoplevelser, og du sparer også penge, da du kan vedligeholde dit udstyr. Det vil kræve færre udskiftninger.

Pas godt på dit udstyr og miljøet med Granger’s

Det er selvfølgelig en kæmpe fordel i sig selv, at du med Granger’s produkter kan forlænge holdbarheden af dit nuværende udstyr, da du dermed slipper for at skulle ud og investere i noget nyt lige så ofte, som du ville være nødt til uden det.

Dog er der også den store fordel ved produkterne, at de er lavet med fokus på at være miljøvenlige. Derfor er deres produkter vandbaserede, og de indeholder dermed ikke PFC. Dette brand går nemlig ind for at bibeholde den skønne natur, som alle os friluftsmennesker netop sætter så stor pris på.

Du kan dermed købe Granger’s produkter med god samvittighed over for miljøet, hvilket selvfølgelig er en kæmpe bonus.

Køb Granger’s produkter her hos Outdoorpro.dk

Som du har kunnet læse ovenfor, så er der rigtig mange gode grunde til, hvorfor du helt bestemt bør investere i imprægneringsprodukterne fra Granger’s. Ikke nok med at disse produkter er med til at beskytte dit tøj, sko og andet tekstilt udstyr mod slid, da det netop holder det vandtæt i længere tid, så er det også et brand, som samtidig går op i at bibeholde naturen, hvormed produkterne er lavet miljøvenligt.

Med så gode egenskaber så kan du selvfølgelig købe brandets produkter her på siden. Hvis du efter denne introduktion til brandet er blevet nysgerrig på selv at tjekke produkterne ud, så tag endelig et kig på vores brede sortiment, så du kan finde lige netop det imprægneringsprodukt, som du står og mangler til dit udstyr, her hos Outdoorpro.dk.

Se en video om Granger's