Granger's

Miljørigtige imprægneringsprodukter fra Granger's er en rigtig god ide, hvis du vil beholde ydeevnen ekstra lang tid på dit udstyr, beklædning og sko.
Faktisk er det en god ide at imprægnere allerede inden du benytter dit tøj eller udstyr første gang. Søger du miljøvenlige imprægneringsmidler, er Granger's det helt rigtige og er klart et af de bedste og mest anerkendte imprægneringsmidler i verden.

Miljøvenlig imprægnering

Granger's er et anerkendt mærke fra england der producerer og udvikler vandbasseret imprægnering, der for dit udstyr og beklæding til at holde den originale ydeevne.
For os i OutdoorPro.dk er miljørigtige produkter altid spændende. Naturen er kun til låns og vi skal passe så godt på den, som muligt. Netop derfor er vi utrolig stolte af at tilbyde dig Granger's miljørigtige produkter at imprægnere din outdoor beklædning og udstyr med. Alle Granger's produkter kan naturligvis købes online, og sendes til din adresse.

Granger's har produkter til alle typer tekstiler og vi har helt sikkert et produkt der passer til netop dit udstyr. 

Egentlig er Granger's miljørigtige produkter slet ikke noget nyt. Faktisk er imprægneringsprodukter fra Granger's blevet produceret igennem de sidste 40 år. Deres første produkt, er faktisk allerede vandbasseret, og siden dengang har det kun taget fart med at udvikle nye og spændende produkter, der får dit udstyr og tøj til at beholde den originale ydeevne.

Granger's giver dig, uden tvivl, noget af markedets bedste imprægnering.

Køb Granger's online

Du finder vores brede udvalg af Granger's imprægneringsprodukter her, hvor du nemt kan finde lige netop det produkt du står og mangler.
Faktisk kan du med de rigtige produkter, holde ydeevnen på dit udstyr i markant længere tid. Desuden vil du kunne holde din beklædning vandtæt og holde dig tør, selv i regnvejr.

I 2006 modtog Granger's ISO 14001 kvalitetsstempel. Det betyder at Granger's imprægneringsprodukter lever op til de højeste principper for miljørigtige principper. Ligeledes har Granger's et tæt samarbejde med bluesign, der er en af de førende standarder for miljøvenlige tekstilprodukter.

Granger's produkter er langtidshåndbar og sikrer at sko, tøj og udstyr behøver færrer imprægneringer. 

Se en video om Granger's