Granger´s G-Wax 80 gr.

Granger´s G-Wax 80 gr.

Grangers

5/5 stjerner ud af 2 kundeanmeldelser.

65.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Granger´s G-Wax er en voks som er udviklet til at tilføje pleje og beskyttelse til alt læder fodtøj. 

Grangers G-Wax mætter dine læderstøvler, så vand ikke trænger ind i læderet. Denne imprægnering vil give dine læderstøvler et længere liv og gøre dem mere slidstærke. Denne imprægnering er beregnet til støvler uden vandtæt membran, som for eksempel Gote-Tex.

At holde din læder sko eller støvler er en vigtig ting, da de så holder længere og kan blive ved med at se nye og flotte ud. Støvler og sko er velsagtens det mest hårdtarbejdende element i din dagle færden, og det betyder, at de har brug for at blive vedligeholdt regelmæssigt.
Læder fodtøj kan uden ekstra pleje, tørre ud, knæk, og blive utrolig ubehagelig at bære. Så derfor er det vigtig at de bliver behandlet med at godt produkt.

Heldigvis giver G-Wax en all-round beskyttelse til læder fodtøj der er nem at arbejde med. Let at anvende, og tilbyder en fremragende balance mellem vandafvisning, dybe næring, og høj grad af åndbarhed. G-Wax er den perfekte måde at holde fodtøj af læder på.
Simpelthen anvende G-Wax til at holde rengøringen ned. Ved ofte at pleje dit fodtøj, så bliver rengøreingen af fodtøj nemmere

 

  • Specielt lavett til at give en all-round beskyttelse til læder fodtøj.
  • Fremstillet ved hjælp af naturlig bivoks til forbedret ydeevne og beskyttelse.
  • Beskytter mod vand, olie, og snavs.
  • bluesign® - Godkendt produkt.

Anmeldelser af Granger´s G-Wax 80 gr.

signe mortensen
Charlotte Adams

Andre der købte denne, købte også