Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Dame Handsker

Hos OutdoorPro.dk har vi et bredt udvalg af handsker til damer. Kvinder har generelt mindre hænder end mænd, og det kræver en anden størrelsesorden og andre tilpassede effekter. Generelt er der mange kvinder, der hurtigt bliver kolde om fingrene, fordi det er ét af kroppens yderpunkter, som samtidig kan blive hæmmet, når man skal arbejde i frostklart vejr.
På OutdoorPro.dk finder du et omfattende register af handsker til kvinder, og det er muligt både at få fingrene i vandtætte handsker, luffer og tre-delte luffer alt afhængig af, hvilken stil du bedst kan lide.

Fingerhandsker til de funktionelle opgaver

Når man er ude i det fri, kan man bruge handsker både med et funktionelt og afslappende mål for øje. Nogle handsker er gode at bruge, når man skal være aktiv og udføre tjanser for at rejse en bivuak - andre handsker er bedre til at give dig varmen, når du sidder ved bålet og prøver at få varmet kroppen op.
I bevægelse er fingerhandsker nok at foretrække, da man her arbejder sig til varmen og blot har brug for vindbeskyttelse om fingrene. Hos OutdoorPro.dk anbefaler vi for eksempel et par Sealskinz All Season Glove, som er en fingerhandske med en håndflade af gedeskind. Fordelen ved disse handsker er - i denne moderne tid - at man kan bruge dem til betjening af touchscreens.

En eminent vante på basecampen

Et par rigtig gode camphandsker, der kan give fingrene varme, er et par Sealskinz Outdoor Sports Mitten. Disse vanter har en god, slidstærk håndflade og en tætsiddende fitting omkring håndleddet.
Grunden til, at disse handsker egner sig godt til brug ved campen, er, at man kan vippe det yderste af handsken af, hvilket giver et par halve fingerhandsker, der er gode at arbejde med, hvis man for eksempel skal tilberede mad.

Vælg en slank, feminin handske til outdoorbrug

Skal man investere i et par gode all-around handsker eller vanter, er det vigtigt at gøre op med sig selv:

  • Hvilken type vante du kan lide?
  • Hvilket formål vanten tjener?


Handsker til kvinder kommer i mange forskellige former og stilarter, men det er først og fremmest vigtigt at lægge vægt på, at det er en vante, der skal kunne klare at holde kulden væk. Der findes mange outdoor-handsker til kvinder, som hurtigt kan blive en smule maskuline at se på, og hvis du gerne vil undgå det, kan du gå efter en slank handske, der går en smule længere op ad armen.

Tjek for eksempel vores udvalg af handsker på egen hånd og vælg dem, du tænker vil kunne beskytte dine hænder, selvom den sibiriske kulde skulle melde sig.