Dame Handsker

Et par gode handsker er noget af det vigtigste når man er udendørs om efteråret og vinteren. Kolde fingre kan være dybt ubehagelige, og de begrænser din finmotorik meget, som kan være et problem hvis du cykler eller andet, der kræver at du har bevægelsesfrihed i fingrene. Derfor bør du altid sikre dig, at dine fingre har det godt og er tempererede. Et par gode handsker er altid et godt udgangspunkt for en god tur ud i naturen, når temperaturen er kølig eller kold.

Dine handsker kan tjene mange formål, hvorfor vi hos OutdoorPro.dk har samlet et stort udvalg af forskellige typer handsker. Du finder alt fra handsker specifikt designet til, at du kan betjene din smartphone, til handsker, der er beregnede til de koldeste måneder på Grønland. Du finder også håndledsvarmere, der virker ret godt sammen med jakker eller trøjer, hvor ærmerne ikke går helt ud til hånden.

Fingerhandsker til de funktionelle opgaver

Det store udvalg af handsker er udelukkende for, at du kan finde det helt rette match for dig. Du bør overveje hvad formålet med handskerne er. Hos OutdoorPro.dk tilbyder vi alt fra handsker, du kan bruge til alt sport, til handsker, du simpelt kan benytte til cykelturen på arbejde.

Du kan eksempelvis se på Sealskinz Ultra Grip Gauntlet. Handskerne her er udviklet med for i merinould, som garanterer dig komfortabilitet, med 100% vind- og vandtæthed. Dermed er du garanteret et par handsker, der kan holde dine hænder varme, og som samtidig sikrer dig et solidt greb.

Undgå våde hænder

Våde hænder er ubehagelige når det er koldt. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at dine næste handsker er vandtætte, hvis de eksempelvis skal benyttes til cykelturen til og fra arbejde. Våde handsker kan ligeledes bruge lang tid på at tørre, og det kan være irriterende, hvis de skal benyttes kort tid efter. Hos OutdoorPro.dk tilbyder vi også handsker, som er specifikt designet til at tørre ekstra hurtigt. Det kan være en fordel for dig selv at vælge et par handsker, der er komfortable, vandtætte og slidstærke. Dermed er du sikret, at hverken sol, sne, regn eller slud kan gøre dine hænder kolde!