OMM

The OMM er til dig der kun vil have det bedste træningstøj og udstyr.

The OMM en forkortelse for Original Mountain Marathon, og det var netop hvad designerne bag The OMM i første omgang ville udvikle tøjet til.

Det engelske The OMM er i dag mere alsidigt træningstøj, med høj fokus på lav vægt og god slidstyrke – Hvilket gør det ideelt til løb og anden sport med høj intensitet. 
Vil du have træningstøj, hvor designerne går op i den absolut mindste detalje og altid gennemtester nye modeller inden de kommer på markedet, så er OMM det helt naturlige valg.
Du finder et bredt sortiment online af OMM hos os, alt fra regn og vindtætte jakker, tights, rygsække og soveposer. 
Er du på jagt efter en rygsæk der kan bruges til og fra arbejde, men også til et maraton igennem junglen, så er OMM det helt rigtige valg.

Mere information om OMM

The OMM står for The Original Mountain Marathon, og OMM er oprindeligt startet med at afvikle bjergløb - faktisk for over 50 år siden. Undervejs har folkene bag løbene besluttet sig for at de udstyr der er tilgængeligt på markedet, ikke er godt nok til at krævende bjergløb i det engelske højland. Derfor udvikler de selv grej til bjergløb, som ikke kun står distancen, men som også er i bedste kvalitet og super funktionelt.

For at du er sikker på at du får den rigtig str. har vi lavet en lille guide der hjælper dig med at finde den rigtig størrelse første gang. Du finder OMM størrelsesguiden her