Condor

Amrikanske Condor levere taktiske produkter til en god pris. Da du altid kan finde et produkt der holder og har ofte lige så mange funktioner som nogel af deres konkurenter.

Condoor Outdoor laver væste til dig der gerne vil havde noget der er typisk amrikansk, og er udviklet på det amrikanske marked. Det vil sig at de får mange af deres indput fra specialstyrker og actionsstyrker der ved hvordan det er at være ud og skal være kampklar.

 

Mere information om Condor

Condor Outdoor er et amerikansk firma, der specialiserer sig i produktion af outdoor beklædning og udstyr. Firmaet blev grundlagt i 1988 og har siden da været kendt for at producere kvalitetsprodukter til militæret, jægere, entusiaster og outdoor-udøvere. Deres sortiment omfatter en række forskellige produkter, herunder rygsække, tørklæder, bælter, tøj og andet udstyr. Condor Outdoor er kendt for at producere produkter, der er robuste, tidløse og funktionelle, og deres varemærke er generelt anset for at være en pålidelig kilde til outdoor udstyr

Condor Outdoor begyndte i starten som producent af camping og outdoor udstyr. Hvor det var virksomhedens fokus at få folk ud i naturen for at opleve det vidunderlige ved den store verden. Da deres produktlinje udvidedes, blev efterspørgslen efter funktionsfokuseret udstyr i modsætning til generel opbevaring mere udbredt.

Da efterspørgsel fortsatte, fandt de det svært at følge med efterspørgslen efter deres standart produkter. Da kvalitet og pris på en Assault Pack tiltrak så meget opmærksomhed, at det blev hjertet i deres taktiske produktlinje.
Herfra har de udvidet fra camping og outdoor veste til højhastigheds taktiske veste og udvidet produkttilbudet til at udstyre krigsfightere,myndigheder og jægere med udstyr til overkommelig pris og god kvalitet.

Da Condor Outdoor fejrede deres 25 års jubilæum laver de en ny serie hvor deres ideer går tilbage til deres rødder af innovere stilfuldt funktionelt taktisk udstyr, med Condor Elite-produktlinjen.