Sealskinz

Der er bestemt ingen over, og meget få ved siden af. SealSkinz er førende inden for vandtætte sokker og vandtætte handsker og har en række egenskaber det er svært at leve uden, når du først har haft det.
Måske du har prøvet handsker hvor du kan tage pegefingeren ud, men har du prøvet en hvor en magnet holder det løse stof på plads, og let kan sættes over fingeren igen?
Fordelen er at magneten selv fanger hinanden og ikke bliver slidt, som vi normalt ser ved velcro. Det er blot en af de mange detaljer SealSkinz er kendt for at tilføje deres vandtætte sokker og handsker, der produceres i højeste kvalitet.
Når du skal ud i naturen og der er risiko for en regnskylle, er det en stor fordel at være forberedt. Der er ikke noget værre end våde fødder og kolde hænder.
Se vores brede udvalg af SealSkinz, som købes online hos OutdoorPro.dk

Bredt online udvalg fra Sealskinz

Du har helt sikkert hørt det før, og måske selv sagt det mange gange. ”Det er ikke vejret, men påklædningen der er noget i vejen med”. Sealskinz giver dig så evigt ret. I 1990’erne startede Sealskinz designet af vandtætte sokker, så du netop kan komme ud på eventyr i naturen, uanset vejret. Nu er viften af produkter meget større og dækker over vandtætte handsker, vandtætte huer og naturligvis vandtætte strømper.
Når du køber et Sealskinz produkt, kan du være sikker på at kvaliteten og ikke mindst funktionaliteten er helt i top. Trods derfor naturen med lækre Sealskinz produkter, så kan du holde hoved, fødder og hænder varme og tørre – uanset hvordan vejret er.

Sealskinz handsker

Findes i en masse forskellige modeller. Alle er naturligvis vind og vandtætte, takket være den særlige vandtætte og åndbare membran der er mellem ydre- og inder laget.
Du finder let moderne og stilrene handsker til hverdagsbrug, dejlig bløde og varme handsker til skituren, samt handsker designet til jagt, hvor du har øget greb og mulighed for at pakke pegefingeren hurtigt og lydløst ud. Kort sagt. Du kan finde Sealskinz vandtætte handsker til enhver opgave, online hos OutdoorPro.dk