Seakskinz Waterproof warm weather ankle sock Black-Grey- outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof warm weather ankle sock Black-Grey- outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof warm weather ankle sock Black-Grey- outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof warm weather ankle sock Black-Grey- outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof warm weather ankle sock Black-Grey- outdoorpro.dk

Waterproof warm weather ankle sock Black-Grey

Sealskinz

349,00 DKK

Leveringstid: 1-3 Hverdage

Sealskinz 100% vandtætte og åndbare bambus strømpe med Hydrostop er perfekt til brug i varmere vejr.

Denne strømpe er en vandtæt - tre lags konstruktion at sikre varme, holdbarhed og vandtætning. Strømpen er i bambus som gør den dejlig bløde og går op midt på skinnebenet. Hydrostoppet i strømperne reducerer vandindtrængning, og sikre derfor tørre fødder.

Strømperne er med en tre-lags bundet konstruktion, der kombinerer en bambusforing til fugtkontrol og komfort, en 100 % vandtæt hydrofil membran og en holdbar nylonblanding ydre med 4-vejs stretch for god pasform og slidstyrke.

Strømperne er designet med en sømløs konstruktion inklusive håndforbundne flade tåsømme og tilføjelse af elastisk støtte på ankel, hæl og vrist, vil du ikke bemærke sømmene, men vil helt sikkert bemærke den ekstra komfort og pasform.

Særligt bemærkelsesværdig er den uovertrufne åndbarhed af den hydrofile vandtætte membran til at frigive sveddamp og varm luft inde fra sokken.
Dette skaber et højt niveau af komfort, selv når du udfører højrer aktiviteter, samtidig med at det forhindrer regn, mudder og sand i at komme ind i sokken.

SealSkinz Hydrostop-teknologi skaber en forsegling mellem sokkemanchetten og huden, hvilket hjælper med at reducere mængden af ​​vand, der løber ned ad benet og ind i sokken. På grund af dette tætte bånd mellem sokkemanchet og hud, anbefaler vi, at Hydrostop-strømper kun bruges udendørs og ikke i længere tid.

Hydrostop-tætningsmaterialet er fuldt testet til EN ISO 10993-5:2009 og er OEKOTEX-kompatibelt.

Farve: sort og grå

Størrelses guide:

Størrelse  Small Medium Large X-Large
Euro Størrelse 36-38 39-42 43-46 47-49
UK Størrelse 3-5 6-8 9-11 12-14
US Størrlese (Men) 3,5-6 7-9 10-12 13-15
US Størrelse (Women) 5-7 8-10 11-12  

målene ovenfor er din skostørrelse, så hvis du er en størrelse 39 EU anbefaler vi, at du vælger en størrelse M (Medium).

Hvis du er i toppen af en størrelse som en 42 til 42,5 EU, anbefaler vi, at du går op i størrelse, da vores vandtætte sokker er tykkere end normale sokker, og kan virke lidt til den lille side.

Teknologi:

Sealskinz var banebrydende i brugen af den unikke hydrofil membran, der er 100% vandtæt, men alligevel trækker fugt væk fra din hud på molekylært niveau - og holder dig tør og kølig på samme tid. Teknologien har et hydrostatisk hoved på >20.000 mm og med tilføjelsen af Hydrostop™-teknologi, som skaber en barriere mellem din hud og sokken for at forhindre vand i at komme ind gennem toppen af sokken, forbliver vores sokker vandtætte under de hårdeste forhold. 

Bemærk venligst, at på grund af det tætte bånd mellem sokkemanchetten og huden, ved længere tids brug, kan nogle få opleve mindre hudirritation på grund af Hydrostop™-barrieren, der gnider mod huden. For dem, der oplever irritation, anbefaler vi, at Hydrostop™ sokker kun bruges udendørs og ikke i længere tid.

Materialer:

Strømperne er 100% vandtætte og er konstrueret af førsteklasses materialer og ved at binde tre lag sammen for at lave en meget vandtæt og åndbar sok:

  • Ydre lag - 94% Nylon, 6% Elastan
  • Mellemlag - 100% hydrofil membran
  • Indvendigt lag - 75%  Bambus Rayon, 23% Nylon, 2% Elastan

Vandtæt sokkepleje:

Det skal ikke være kompliceret, når det kommer til pleje af dine sokker, vil vi gerne gøre det så enkelt som muligt. Derfor kan du med denne her type strømpe, smide den til vask sammen med resten af dit udstyr. Det betyder er ikke er nogen grund til at tørre eller vaske med specielle rengøringsmidler. Da membranen er en solid barriere, behøver du ikke at vaske strømperne med en speciel waterproof sæbe. 

  • Vask ved 40ºC/105ºF
  • Dryptørre
  • Undlad at rense, stryge eller blege

Forkert eller langvarig brug af vandtætte strømper kan resultere i overdreven gnidning mod huden og kan i et meget lille antal tilfælde forårsage mindre hudirritation. Derfor anbefaler vi kun man bruger de vandtætte efter behov og kun til udendørs brug.

 

Andre der købte denne, købte også