Uld Heldragter

På denne side finder du vores udvalg af lækre overalls i uld fra det anerkendte norske mærke Aclima. Heldragterne er lavet i serien WarmWool, hvilket betyder at de er eminente til at give dig varmen, og rigtig gode at bruge om vinteren. Ulden er den fine merinould som ikke kradser, og derfor kan bæres ind til huden. Du kan læse mere om merinoulden og dens fordele her. Overallsene forhindrer at du får "kolde områder", hvor forskellige tøjgenstande bør overlappe hinanden, f.eks. mellem bukser og trøje. Kig rundt og find din næste overall i uld her, du vil ikke blive skuffet!

Mere information om Uld Heldragter

WarmWool Overalls er heldragter der er lavet i komfortabelt, varmt og kløfrit kvalitetsuld fra merinofår. Med en overall fra Aclima kan du undgå kolde områder mellem f.eks. sweateren og bukserne, eller koldt træk ned ved nakken. Overallsne har tovejs lynlås foran, samt en lynlås bagtil ned på underlåret, så det er nemt at komme ind og ud. 

WarmWool-stoffet er strikket, hvilket gør det elastisk og tæt, og så er det blødt og godt at have på indersiden i kontakt med ​​huden. WarmWool er velegnet som basislag eller som et andet lag, når vejret er meget køligt, og er velegnet til aktiviteter som alpint skiløb, jagt, langrend, friluftsliv, kajakroning og klatring - og til hverdagen selvfølgelig! Uld er også naturligt resistent overfor lugt, og du kan nemt tørre og lufte overallen, så den hurtigt kan være klar til brug igen!

Læs også endelig vores guide til vask af uldtøj, så du er godt klædt på, og kan bruge dit uldtøj rigtig mange gange!