JR Gear

Dit eventyr i naturen bliver en anelse bedre med det rigtig udstyr.
En god nattesøvn kræver et underlag du kan stole på, som kan holde dig varm, uden at vægten er høj og belaster din rejse. Ligeledes skal kvaliteten være i top, så du slipper for huller. Liggeunderlag fra JR Gear, giver dig oppustelige liggeunderlag med netop disse egenskaber.

Samme høje kvalitet, som vi ser ved underlag fra JR Gear, er let at finde i deres dry bags. Du finder både kraftige dry bags, og ultra lette dry bags, der kan holde dit grej og beklædning 100% tørt på rejsen.

Rigtig god fornøjelse med dine næste produkter fra JR Gear. 

Køb JR Gear online her

JR Gear er til dig der skal ud i naturen og udfordre dig fysisk og psykisk. Der er ikke noget værre end at fryse hele natten, nå frem til lejren og finde ud af at alt dit tøj er vådt, fordi din rygsæk ikke er pakket vandtæt, eller få ødelagt din smartphone fordi den er faldet i vandet. JR Gear har en række produkter som hjælper dig med netop disse ting. Egentlig er JR Gear udviklet af en gruppe ingeniører der dyrker og elsker friluftslivet. JR Gear udviklet og designer nogen af markedets absolut bedste produkter til vandring, camping, surfing og ja, hverdagen i naturen.

Dry bags fra JR Gear, holder dit tøj tørt.

Tørre sokker og underbukser er simpelthen et must når du er på tur i naturen og mobilen skal helt sikkert holdes tør. Med Dry bags fra JR Gear, kan du let pakke din beklædning og udstyr vandtæt ned i rygsækken. Skal du f.eks. på kajaktur, trekking eller måske en tur i ødemarken hvor vejret kan slå over i hård regn. JR Gear dry bags findes i alle størrelser, lige fra 2,5 liter til 40 liter, så der er helt sikkert en dry bag til netop dit behov. Det kraftige 75D polyester gør at vandet holdes ude og dit tøj tørt. Er vægten ekstra vigtig for dig, findes der naturligvis også en ultra let serie, produceret i 30D Cordura.

Sov godt med et underlagt fra JR Gear.

Den lave vægt og pakke volumen, som du får ved JR Gear, giver det helt optimale underlag til en barsk tur i naturen. Det kraftige materiale som JR Gear underlaget er designet og produceret i, giver dig et solidt underlag til alle udfordringer og eventyr på din rejse. Søger du derfor et kvalitets liggeunderlag til dine eventyr, bør du helt sikkert kigge nærmere på produkterne fra JR Gear, som du kan købe online her.