JR Gear Helium Down 550
JR Gear Helium Down 550

Helium Down 550

JR Gear

2.100,00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

JR Gear Helium 550 er en varm tre-sæsons sovepose med fyld af 600+ fillpower andedun. Soveposens vægt er 950 gram hvoraf dunfyldet udgør de 650 gram. Komfort temperatur på 1 grader for kvinder og -5 grader for mænd.

Hvis behovet er en varm sovepose er Helium 550 er et solidt valg til vandreturen i for- og efterår. Med kun 950 gram på vægten, er det ikke soveposen som tynger i rygsækken.

JR Gear har forsynet Helium soveposerne med et par lækre detaljer som gør den praktiske brug endnu bedre. På undersiden er soveposen forsynet med en kort "lomme" midt på som sikrer at man ikke glider af liggeunderlaget. I særdeleshed relevant hvis du sover i hængekøje eller bare sover uroligt. Indvendig på brystet er posen forsynet med en lille varmekrave over brystet som holder varmen nede i posen. Praktiske detaljer som øger brugsglæden væsentligt.

Soveposen er foret med 550 gram kvalitets 90/10 andedun med en fillpower på 600+ som kombineret med let inder og yderstof giver et stærkt forhold mellem vægt og varme. 

Vi anbefaler at du anvender en lagenpose i silke (lettest og mest åndbar) eller microfiber (billigere og mere slidstærkt) for at skåne soveposen mod smuds og slidtage. 

Helium 550 er forsynet med en dobbeltrettet lynlås som går helt ned midt på skinnebenet så der effektivt kan luftes ud hvis temperaturen er højere end forventet. Hætten er naturligvis udstyret med snor så den kan snøres helt til og holde varmen godt inde hvis temperaturen pludselig falder under det forventede niveau.

Den lette kompressionspakpose er syet med dobbelt krave så den først og fremmest er nem at få soveposen ned i. Dernæst kan den så yderligere komprimeres til nærmest ingenting.

Soveposen leveres inkl. opbevaringsnet til brug når du ikke er på tur. 

 

Mål og vægt:

Total vægt: 1000 gram inkl. pakposen (cirka 50 gram)

Indvendig længde: 210 cm

Indvendig bredde: 80 cm

Pakposens størrelse: 28 cm x 16 cm

 

EN13537 soveposenorm:

Comfort temperatur: +1 gr C

Transition temperatur: -5 gr C

Risk temperatur: -22 gr C

 

Definitioner:

Comfort temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge afslappet på ryggen med armene langs siden i soveposen, og ikke føle sig kold.

Transition temperatur: Laveste temperatur en standard mand under standard betingelser, kan ligge krøbet sammen i soveposen, og ikke føle sig kold.

Risk temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge i soveposen, og kun have risiko for forfrysninger og hypotermi, men ikke vil dø af kulden.