Pacsafe

Tyverisikre tasker, rygsække, bæltetasker og punge m.m. fra Pacsafe, hjælper dig med at forhindre din rejse i at blive ødelagt grundet tyveri. 
Fælles for alle produkterne fra Pacsafe er at de er designet og udviklet til netop formålet at holde dit udstyr sikkert. Dertil kommer yderst flot og funktionelt design. 

Søger du en RFID sikret taske eller pung, kan du finde hele vores sortiment lige her 

Pacsafe giver rejsesikkerhed i topklasse

For Pacsafe handler det om sikkerhed og design. I 1998 startede 2 backpackere fra Australien Pacsafe, da de så hvor stort et behov der er for at sikre rejseudstyr mod tyveri. Pacsafes produkter er funktionelle og gennemtænkt ned til mindste detalje. Samtidigt designes produkterne i moderne og yderst flot design, så du nemt kan benytte tasker, punge og rygsække til hverdag, rejser og arbejde.
Deres design og innovation har sikret en række patenter og teknologier. De dobbelte lynlåse, som er punkterfri gør det godt som muligt at tilgår taskerne, især hvis du vælger at clipse og låse dem sammen når du forlader tasken. Der er ingen tvivl om, at Pacsafe uden tvivl er det bedste produkt på markedet, når du vil have rejseudstyr sikret mod tyveri.

RFID identitetstyveri kan undgås med Pacsafe

Ved hjælp af scannere kan dine personlige oplysninger blive aflæst på en afstand fra 0-3 meter. Det er en ny form for tyveri, som, desværre ses oftere og oftere.
Kreditkort, adgangskort og andre personlige dokumenter indeholder en lille chips (RFID), som udsender små radiosignaler. Disse signaler kan opfanges vha. scannere, som kan aflæse dit CPR nummer, pasnummer og oplysninger på kreditkort, helt uden nogen ser eller mærker det.
Kig efter mærker ”RFID SAFE” på Pacsafe produkterne, der dermed har en særlig lomme i rygsækken, tasken eller posen som sikre mod disse tyverier. Pacsafe har ligeledes en række punge der er RFID sikret.
Se alle vores RFID sikre produkter her.

Pacsafe

Se en video om Pacsafe