Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Sea to summit

Når du vælger udstyr fra den globale virksomhed Sea to Summit, får du produkter der er udviklet til outdoor entusiaster, med stor fokus på brugbarhed og letvægts grej.
Faktisk var det i starten meningen at Sea to Summit skulle være udstyr til vandsport, men i dag finder du alt i rejseudstyr, outdoor og naturligvis stadig vandsport. Faktisk er Sea to Summit at finde i mere end 60 lande og vinder løbende priser for design i både Europa, USA og Australien. Du kan derfor trygt stole på dit nye Sea to Summit udstyr, som naturligvis kan købes online hos OutdoorPro.dk, med hurtig levering og skarpe priser.

Sea to Summit er i konstant udvikling, som både forventes og forlanges af de mange brugere verden over. Ideer bliver testet og udviklet i de bedste materialer og produktionsmetoderne følges nøje, så Sea to Summit fortsætter med at være blandt de førende producenter inden for grej til friluftsfolket i hele verden.

Sea to Summit Ultra Flex Booties

Sea to Summit Ultra Flex Booties

Sea to summit

Sea to Summit liggeunderlag

Liggeunderlag bliver af mange betegnet som ukomfortable og tunge, men faktisk kan du med et selvoppusteligt liggeunderlag fra Sea to Summit let få både komfort, slidstyrke og patenteret teknologi der giver høj isoleringsevne og er yderst komfortable. Faktisk har Sea to Summit et liggeunderlag (Sea to Summit Comfort Deluxe) med ekstra bredte og hele 10 cm tykkelse, med høj R-værdi så du nærmest kan bruge det året rundt i Danmark.

Liggeunderlag er især godt på outdoor ture, hvor underlaget ikke altid er helt jævnt.
Bl.a. denne udfordring, kan du med Sea to Summit let hamle op med. Eks Sea to Summit Comfort Plus Insulated hvor du har to kamre, som skal pustes op. Det nederste pustes hårdt op, så det beskytter maksimalt mod det ujævne underlag og giver øget isolering, hvor det øverste lag kan finjusteres så det har præcist den hårdhed du ønsker. Dette har faktisk endnu en fordel. Skulle uheldet ske, at du får en punktering, så kan underlaget stadig benyttes, da det andet kammer stadig holder tæt.

Se en video om Sea to summit