Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Sea to summit

Når du vælger udstyr fra den globale virksomhed Sea to Summit, får du produkter der er udviklet til outdoor entusiaster, med stor fokus på brugbarhed og letvægts grej.
Faktisk var det i starten meningen at Sea to Summit skulle være udstyr til vandsport, men i dag finder du alt i rejseudstyr, outdoor og naturligvis stadig vandsport. Faktisk er Sea to Summit at finde i mere end 60 lande og vinder løbende priser for design i både Europa, USA og Australien. Du kan derfor trygt stole på dit nye Sea to Summit udstyr, som naturligvis kan købes online hos OutdoorPro.dk, med hurtig levering og skarpe priser.

Sea to Summit er i konstant udvikling, som både forventes og forlanges af de mange brugere verden over. Ideer bliver testet og udviklet i de bedste materialer og produktionsmetoderne følges nøje, så Sea to Summit fortsætter med at være blandt de førende producenter inden for grej til friluftsfolket i hele verden.

Sea to Summit Ultra Flex Booties

Sea to Summit Ultra Flex Booties

Sea to summit

Sea to Summit liggeunderlag

Sea to Summit liggeunderlag

Liggeunderlag bliver af mange betegnet som ukomfortable og tunge, men faktisk kan du med et selvoppusteligt liggeunderlag fra Sea to Summit let få både komfort, slidstyrke og patenteret teknologi der giver høj isoleringsevne og er yderst komfortable. Faktisk har Sea to Summit et liggeunderlag (Sea to Summit Comfort Deluxe) med ekstra bredte og hele 10 cm tykkelse, med høj R-værdi så du nærmest kan bruge det året rundt i Danmark.

Liggeunderlag er især godt på outdoor ture, hvor underlaget ikke altid er helt jævnt.
Bl.a. denne udfordring, kan du med Sea to Summit let hamle op med. Eks Sea to Summit Comfort Plus Insulated hvor du har to kamre, som skal pustes op. Det nederste pustes hårdt op, så det beskytter maksimalt mod det ujævne underlag og giver øget isolering, hvor det øverste lag kan finjusteres så det har præcist den hårdhed du ønsker. Dette har faktisk endnu en fordel. Skulle uheldet ske, at du får en punktering, så kan underlaget stadig benyttes, da det andet kammer stadig holder tæt.

Sea to Summit Drybags

En drybag er et must hvis du skal overnatte i naturen, ja faktisk bare hvis du skal ud i naturen og være sikker på at det du tage med dig, forbliver tørt. Faktisk er en Sea to Summit drybag også god til at organiserer dit tøj, håndklæder, elektronik og hvad du ellers ønsker at tage med dig.

Drybags findes i en masse forskellige udgaver og vi har helt sikkert den rigtige til dig. Husk at vælge hvilken størrelse du skal bruge - Det er vigtigt at få en størrelse der passer bedst til indholdet. Skal du rulle lukningen for mange gange, fylder og vejer det mere end nødvendigt og omvendt, hvis du ikke kan lukke den helt, vil der kunne komme vand ind. En ide kan være at købe flere størrelser, så du altid har en størrelse der passer til et du skal medbringe. 

Et lille tip til hverdagen er faktisk at have en drybag med i din sportstaske. Du kan nemlig også holde fugt inde, så har du et vådt håndklæde eller beskidt tøj, så kan du putte det ned i din Sea to Summit Drybag, og holde resten af tasken ren og tør.

Se en video om Sea to summit