Sea to Summit

Eventyret står for døren, og du skal pakke udstyr og redskaber sammen. Her træder Sea to Summit ind med deres mange smarte produkter, som gør dit eventyr til en leg.

Alle produkterne er nøje gennemtænkt og ekstra holdbare, så du kan regne med høj kvalitet og funktionalitet i top. I tasken eller rygsækken er de også både vægt- og pladsbesparende, og du skal derfor ikke vælge udstyr fra, men kun vælge udstyr til.

Det anerkendte australske brand har mange års erfaring og sender konstant en ny strøm af innovative, pladsbesparende og funktionelle produkter på markedet til alle naturelskere. Og du finder det hele her hos os på OutdoorPro.

Mere information om Sea to Summit

Fra antik symaskine til verdensomspændende brand

Producenten Sea to Summit havde sin begyndelse i 1983 i Perth i den vestlige del af Australien. Roland Tyson så sit snit til at producere godt udstyr, da det var svært at få fingrene i kvalitetsudstyr i Australien i 1980’erne. Tyson er selv en ivrig bjergbestiger og eventyrer, og derfor startede han med at lave sine egne prototyper på en gammel og antik symaskine i sit soveværelse.

I 1990 mødes Tyson med den australske Tim Macartney-Snape, der ville have Tyson til at lave nyt udstyr til hans kommende ekspedition: at bestige Mt. Everest med start fra havniveau. Alt udstyr skulle derfor kunne klare enhver højde over en række måneder, være let at bære rundt på og holdbart nok til at klare 5 måneder ude i felten, som det ville tage Macartney-Snape at bestige bjerget.

Ekspeditionen var en succes, og brandets navn blev slået fast som Sea to Summit: Fra hav til tinde. Navnet er både en god analogi for Tysons hårde arbejde med at bygge sit eget brand op fra bunden, men det henviser også til Macartney-Snapes rejse fra havniveau og helt til toppen af Mt. Everest.

Tag på episke eventyr i naturen

Sea to Summit får deres inspiration fra de episke eventyr, hvor der er frisk luft, plads til frie tanker og spændende udfordringer på programmet. For at opleve det skal du udenfor, og med udstyr fra det kendte brand er du klar til en god oplevelse i det fri.

Mærket går efter at designe og udvikle lette og kompakte produkter, der leverer varen i vildmarken. Uanset hvilket produkt med deres logo, som du vælger, er du garanteret, at produktet er udviklet netop med udendørslivet i mente.

Her mange år efter er det stadig eventyret, der driver udviklingen af produkterne og lysten til at fortsætte deres rejse. Virksomheden sender konstant nye funktionelle og flotte produkter på markedet i takt med, at de udvikler nye teknikker, materialer, teknologi og produktionsmetoder. Og du kan benytte dig af de pålidelige og højtydende produkter uanset, om du er professionel outdoor-menneske eller nyder en campingferie med familien i ny og næ.

Pak kompakt til dine eventyr

Når du skal pakke din taske eller rygsæk til dine eventyr, så skal det helst være både let og komfortabelt. Sea to Summit har en række smarte produkter, der gør oppakningen kompakt, så du kan få alle de nødvendige ting med.

Du kan blandt andet finde praktiske tasker og rygsække, der er lette og nemme at pakke. Lover vejrudsigten regn eller sne, er deres smarte overtræk til dine tasker en stor hjælp. De vil holde alt i din oppakning tør, selvom du skulle vandre i konstant regn eller ryge overbord i kano.

I vores udvalg af Sea to Summit kan du få ekstra remme, spænder og karabinhager, så du kan sammensætte din oppakning præcis efter dine behov og ønsker.

Sov godt med Sea to Summit

Overnatning i shelter, bivuak eller under åben himmel er en fantastisk oplevelse – men kun hvis du ligger godt og nemt kan holde varmen. Søvn er afgørende for, om du er fysisk og psykisk klar til udfordringerne, dagen byder på, og med Sea to Summit i tasken er den gode søvn sikret.

Virksomheden producerer en række forskellige soveposer, der hver især er særligt udviklet. Du kan derfor finde en sovepose, som passer perfekt til de vind- og vejrforhold, du skal ud og opleve på egen krop.

Vil du højne komforten, kan du købe et behageligt oppusteligt liggeunderlag eller hovedpude, der gør søvnen endnu bedre. Når du ikke har pustet luft i puder og liggeunderlag, fylder de minimalt i din oppakning, mens de højner din sovekomfort med flere mil.

Særligt hvis du skal overnatte på ujævne underlag, vil et selvoppusteligt liggeunderlag fra Sea to Summit sikre både komfort, slidstyrke og patenteret teknologi, der giver høj isoleringsevne og er yderst komfortabelt.

Du kan få soveposer og liggeunderlag både til mænd, kvinder og unisex, så læs endelig mere om vores udvalg af smarte Sea to Summit produkter her.

Sea to Summit drybags

En drybag er et must, hvis du skal overnatte i naturen. De er også en stor hjælp, når du skal ud i naturen og være sikker på, at det, du tage med dig, forbliver tørt. Oveni er en Sea to Summit drybag også god til at organisere dit tøj, håndklæder, elektronik og hvad du ellers ønsker at tage med dig.

Drybags findes i en masse forskellige udgaver, og vi har helt sikkert den rigtige til dig. Det er vigtigt at få den størrelse, der passer bedst til indholdet. Skal du rulle lukningen for mange gange, fylder og vejer det mere end nødvendigt. Omvendt, hvis du ikke kan lukke den helt, vil der kunne komme vand ind. En idé er at købe flere størrelser, så du altid har en drybag, der passer til det, du skal medbringe. 

Et lille tip til hverdagen er at have en drybag med i din sportstaske. Har du et vådt håndklæde eller beskidt tøj, kan du putte det ned i din Sea to Summit drybag og holde resten af tasken ren og tør.

Kokkerer i den fri natur

Når du vil servere god mad i den fri natur, så skal dine redskaber være lette at have med og præstere godt under forskellige forhold. Fra Sea to Summit kan du få en række smarte produkter til at gøre kokkerier i naturen til en leg.

Blandt andet finder du i vores sortiment praktiske gryder, potter og pander, der kan tåle levende flammer og bruges over brændere.

Når du skal servere maden, har Sea to Summit også et væld af smarte krus, bestik og skåle, der er lige til at have med i rygsækken.

Efter endt måltid er det let at få vasket alting op med den sammenklappelige køkkenvask. Du kan derfor komme hele vejen rundt i madens verden med udstyr fra det anerkendte australske brand.

Gå glad i bad med Sea to Summit

Er du afsted over længere tid, vil det være nødvendigt med et bad undervejs. Både for din egen skyld, men også for dine medrejsende. Med Sea to Summit er det intet problem at gå glad i bad, selvom du er langt fra dit private badeværelse.

Fra den australske producent kan du både få smarte udendørsbad, sæber og shampoo, der intet fylder i rygsækken. Du kan derfor godt få vasket skidt, snavs og sved af, selvom du befinder dig i fri natur.

Har du brug for mikrofiber håndklæder eller en tørresnor til det våde tøj, finder du det hele her hos os. Vi forhandler en lang række produkter fra Sea to Summit, så du kan få et velfortjent bad og føle dig ren og godt tilpas i det fri.

Stort udvalg af Sea to Summit hos OutdoorPro

Hos OutdoorPro kan du finde alt til oppakningen, der gør madlavning og overnatning i det fri nemt og bekvemt. Vi har et stort udvalg fra australske Sea to Summit, der er kendt for deres innovative designs og praktiske udstyr til outdoor-livet.

Uanset om du er på jagt efter et smart oppusteligt liggeunderlag, myggenet mod insekternes hærgen eller et par komfortable sovebriller, så har vi det på lager. Alle produkterne er perfekte til eventyr i naturen, hvor du skal være klar på de udfordringer, der uundgåeligt vil dukke op. Køb dit Sea to Summit udstyr her, så du er helt klar til nye eventyr.

Se en video om Sea to Summit