Sea To Summit Soveposer

Lette, varme og til at lyne sammen 

Uanset om du leder efter en sovepose, der skal være alsidig og passe til skiftende vejrforhold, ultra kompakt og teknisk, eller komfortabel med god plads til at bevæge sig i, så vil du med sikkerhed finde Sea to Summits nye serie af soveposer relavant. 

Serien af dun og syntetiske soveposer viser noget af de bedste på markedet, med nogle innovative detaljer, som du vil elske, og et design med fokus på optimal komfort under alle forhold. 

 

Mere information om Sea To Summit Soveposer

En god nattesøvn starter med det rigtige udstyr. 

Et unikt 3-delt lynlås-design, som sikrer en maksimal isolering, en effektiv måde at skabe udluftning på, når det er nødvendigt, og en smart løsning, med en halv lynlås i højre side (venstre side på Women ́s modeller), som skaber bevægelsesfrihed for begge arme, ekstra ventilation, og mulighed for at rulle den øverste 3-del af soveposen ned og omdanne posen til en mini quilt. 

Der hvor dun og fiber soveposer fra Sea to Summit er markeret med et 'Zip Coupling' symbol, er det muligt, at lyne en 'left zip' (unisex) sovepose sammen med en 'right zip' (Women ́s) sovepose. Hvor du derved opnår en duo sovepose, så du kan varme dig med din partner.

En væsentlig svaghed med dun er dens manglende ydeevne, når den er våd. Sea to Summit anvender udelukkende nano behandlede ULTRA-DRY Down, som har fået en vandafvisende belægning, som forhindrer fugt i at trænge ind i dunene. 

Sea to Summit anvender kun dun, der er fremskaffet og certificeret af Responsible Down Standard (RDS). RDS hjælper med at flytte hele dun- og fjerindustrien i retning af mere humane opdræt og håndtering af dyr. 

Ofte er temperaturgrænse et af de vigtigste parametre i valget af sovepose. EN13537 er den europæiske standard, som angiver fire temperatur niveauer, som hjælper til at vælge den rigtige sovepose. Sea to Summit har valgt at bruge de tre af dem:

Comfort: Hvis du er en kvinde, eller anser dig selv for at være kuldskær, skal du anvende denne grænse for, hvad der er den koldeste temperatur du ønsker at sove i.

Lower Limit: Hvis du anser dig selv for at have en høj kropstemperatur, skal du anvende denne grænse for, hvad der er den koldeste temperatur du ønsker at sove i.

Extreme: Niveauet mellem Lower Limit og Extreme er, hvor der kan være en risiko for at pådrage sig frostskader. Denne grænse bør udelukkende anvendes i nødsituationer, og det anbefales ikke, at anvende denne grænse ved normal brug.