Dame Undertøj

Som kvinde er det særligt vigtigt at holde sig varm og tør omkring underlivet når man er på tur. Hvis ikke man er opmærksom på dette, kan du i værste fald få skavanker i form af gnavesår, eller endnu værre, infektion. Underbeklædning i uld er nok det mest optimale uanset vejret, men det er klart, at det kan være rart at variere med den kølige og lette bomuld. Som underbukser bør du overveje et par LightWool Hipsters fra norske Aclima, der sidder godt til omkring hofter og ben, og som samtidig ikke kryber op.

Lange underbukser - et must på turen

De lange underbukser er et must at have med, når du skal rejse ud i naturen. De lange underbukser er det mest optimale inderlag på benene, og på de kolde dage er lange underbukser og et vindafvisende yderlag en kombination, der kan holde benene varme i meget lang tid.

Når du skal sove er det vigtigt at holde kroppen varm, så du undgår at blive forkølet, og det kan du gøre ved at påføre dig et par lange, uldne underbukser og en overdel i uld. Her kan du f.eks. bruge Aclimas WarmWool Longs, som er et par fede uldne underbukser i en dejlig lilla farve, der har et sporty look.

På de koldeste dage kan det være en fordel med ekstra isolerende lag, hvilket WoolNet-serien fra Aclima tilbyder. Faktisk kan WoolNet-serien ligeledes benyttes på de varme sommerdage, hvor det bidrager med en kølende effekt - hvilket er endnu en af uldens fantastiske egenskaber. De uldprodukter der kan købes online hos OutdoorPro.dk er bløde og lækre, og kradser på ingen måde. Det gør de ikke, fordi de er lavet i merionuld. Vi har skrevet lidt om merinoulden her, så du selv kan se hvor godt et naturmateriale det er!

Bare ben på en dugfrisk morgen

Det kan være befriende og dejligt at gå rundt med bare ben om sommeren, særligt når man lige er vågnet i campen. Morgenduggen, der har lagt sig på teltdugen, vidner om en kølig dag, der kan finde på at klare op og give fuld sol. Med et par varme uldshorts får man den perfekte mængde varme omkring underlivet, samtidig med at benene får lidt luft - og eventuelt lidt farve, hvis solen titter frem. Aclimas Warmwool Long Shorts kan du beholde på hele dagen, da shortsene passer til mange forskellige aktivitetsniveauer - alt fra løb til madlavning og vandreture - og så har de et sporty look!

Varme, vandafvisende uldsokker

Underbeklædning dækker over alt fra undertøj til undertrøjer - også strømper. Tag et par varme uldsokker på og hop i støvlerne - så er du klar til at hoppe ud af teltet for første gang og koge vand til et krus dampende varm kaffe. 

Er det en rigtig kold morgen, kan du overveje nogle lange uldstrømper. Korte uldsokker er derimod perfekte til brug både på campen og ude på trekkingturen. Når du har muligheden, bør du vælge et par vandafvisende DexShell Ultralite Bamboo Sock, som heller ikke kommer til at lugte, takket være bambus materialet. Se vores strømper i uld lige her.