Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Carinthia

Carinthia er en selvfølge hos OutdoorPro.dk, da den høje kvalitet og sans for detalje passer perfekt til vores kunder, som altid skal have det bedste.
Alle produkterne fra Østrigske Carinthia produceres i Europa, for at holde den ekstra høje kvalitet og kontrol. Bjergene der ligger hvor Carinthia blev grundlagt, lagde inspiration til navnet og til de soveposer de i dag designer og producerer. Sammenholdt med den vigtige feedback Carinthia får fra deres mange kunder, især i militæret og taktiske enheder, giver det nogen af de absolut bedste soveposer der findes.

Carinthia Defence 1 Sovepose

Carinthia Defence 1 Sovepose

Carinthia
Carinthia Defence 4 Sovepose

Carinthia Defence 4 Sovepose

Carinthia
Carinthia Eagle Sovepose, Olive

Carinthia Eagle Sovepose, Olive

Carinthia
Carinthia Eagle Sovepose, Sand

Carinthia Eagle Sovepose, Sand

Carinthia
Carinthia Tropen Sovepose Sand

Carinthia Tropen Sovepose Sand

Carinthia
Carinthia Survival One Sovepose

Carinthia Survival One Sovepose

Carinthia
Carinthia Observer Plus

Carinthia Observer Plus

Carinthia
Carinthia Tropen Sovepose Olive

Carinthia Tropen Sovepose Olive

Carinthia

Køb Carinthia online

Carinthia er produkter i den absolut topklasse og er virkelig value for money. Desuden er anvendelsesmulighederne brede, og der er produkter til alle der elsker at være i naturen. Hos OutdoorPro.dk har vi nok Danmarks bredeste udvalg, som spænder fra Carinthia soveposer, Carinthia jakker, Carinthia regntøj og Carinthia beklædning.
Det er ofte at vi anbefaler Carinthia frem for andre mærker. Især Carinthia jakker og Carinthia soverposer har en række egenskaber, som du normalt skal betale markant mere for hos andre brands. Carinthia er egentlig designet og produceret til taktiske og militære enheder verden over, men faktisk benyttes Carinthia produkter i høj grad af alle friluftsmennesker, både på eventyr i naturen og til hverdag.

Carinthia soveposer

Soveposerne fra Carinthia er måske de meste kendte produkter fra det Østrigske firma. De spænder fra luftige soveposer til varme soveposer med ærmer så du hurtigt kan rejse dig op, midt om natten, eller om dagen når du hviler dig. De slidstærke og robuste Carinthia soveposer er faktisk ikke engang særlig dyre, hvis du sammenligner kvalitet og funktionalitet med konkurrerende mærker. Desuden skal designet og materialet leve op til de højre krav, som militæret stiller. Og det kan de.
Soveposer fra Carinthia er derfor ikke kun kvalitetssoveposer, men i høj grad også value for money og både et godt og fornuftigt køb.

Carinthia jakker

Ligesom med Carinthia soverposer, har du et virkelig bredt og alsidigt udvalg af jakker fra Carinthia. De mest populære i Danmark er MIG jakkerne, som bruges af alle, lige fra jægeren til soldaten. MIG jakken er en ret let jakke, med høj åndbarhed og god isoleringsevne, samt spækket med brugbare detaljer.
Men Carinthia designer naturligvis flere forskellige jakker og du finder derfor alt fra unisex regnjakker og regnbukser, til sommerjakken der udfordre enhver softshell jakke. Vi ser frem til at sende dig dit næste Carinthia produkt, som du naturligvis kan finde online hos OutdoorPro.dk

Se en video om Carinthia