Carinthia

Carinthia er en selvfølge hos OutdoorPro.dk, da den høje kvalitet og sans for detalje passer perfekt til vores kunder, som altid skal have det bedste!

Alle Carinthias produkter produceres i Europa for at holde den ekstra høje kvalitet og kontrol. Carinthia har taget navn fra Kärnten (Carinthia på engelsk) i det sydlige Østrig, hvor virksomheden også har sin oprindelse. Med alperne lige for døren, har Carinthia haft rig mulighed for at teste alt deres udstyr under hårde forhold, så de ved at deres produkter kan holde distancen! Herudover samarbejder Carinthia med militære og taktiske enheder rundt om i verden, så deres produkter testes professionelt under meget hårde vilkår. Du kan derfor være sikker på, at du med Carinthia får udstyr i den absolutte topkvalitet, som holder i mange år, og som er testet og prøvet af eksperter!

Køb Carinthia online

Carinthia er ensbetydende med produkter i den absolutte topklasse, og de laver virkelig produkter med "value for money". Desuden er anvendelsesmulighederne brede, og der er produkter til alle der elsker at være i naturen. Hos OutdoorPro.dk har vi et bredt udvalg af Carinthia, som spænder lige fra soveposer til jakker, regntøj og andet beklædning.

Vi anbefaler ofte Carinthia frem for andre mærker, især Carinthias jakker og soverposer. Det gør vi, fordi de har en række egenskaber, som du normalt skal betale markant mere for hos andre brands. Carinthias produkter er oprindeligt designet og udviklet til brug af taktiske og militære enheder verden over, men Carinthias produkter benyttes i høj grad af alle friluftsmennesker, både på eventyr i naturen og til hverdag. Det gør det, fordi udstyret bare er i orden!

Carinthia soveposer

Soveposerne fra Carinthia er måske de meste kendte produkter fra det østrigske firma. De spænder fra luftige soveposer til varme soveposer med ærmer, så du hurtigt kan rejse dig op midt om natten, eller om dagen, når du hviler dig. De slidstærke og robuste soveposer fra Carinthia er faktisk ikke engang særligt dyre, hvis du sammenligner kvalitet og funktionalitet med konkurrerende mærker. Desuden skal designet og materialet leve op til de meget høje krav, som militæret stiller. Og det kan de! Det bevidner den fortsatte brug af Carinthia verden over om. Soveposer fra Carinthia er derfor ikke kun kvalitetssoveposer, men i høj grad også soveposer der giver dig værdi for pengene. Carinthia er derfor et godt og fornuftigt køb!

Carinthia jakker

Ligesom med deres soverposer, har Carinthia et bredt og alsidigt udvalg af jakker. De mest populære i Danmark er MIG jakkerne, som bruges af rigtig mange grupper, lige fra jægeren til soldaten. MIG- jakken er en forholdsvis let jakke, med høj åndbarhed og god isoleringsevne, og så er den spækket med brugbare detaljer.

Carinthia designer naturligvis flere forskellige jakker, og du finder derfor alt fra unisex regnjakker og regnbukser, til sommerjakken der udfordrer enhver softshelljakke. Vi ser frem til at sende dig dit næste produkt fra Carinthia, som du naturligvis kan finde online hos OutdoorPro.dk

 

Se en video om Carinthia