Handsker

Det er umuligt at nyde oplevelsen fuldt ud, eller udføre opgaven korrekt, hvis hænderne er iskolde! Derfor er det naturligvis vigtigt at vælge de helt rigtige handsker til opgaven, eller ud fra det klima du befinder dig i. Hos OutdoorPro.dk finder du helt sikkert lige de handsker du skal bruge i vores store udvalg.

Uanset om du søger inderhandsker i lækker, blød og åndbar merinould, eller handsker til de kolde måneder på Grønland, så har vi dem lige her. God fornøjelse med dine nye handsker! 


Handsker til alt slags vejr

Det danske vejr kan byde på lidt af hvert, så det er en god ide altid at være klar på regn, slud, sol og naturligvis blæst. Uanset om du har brug for luffer, handsker eller måske håndvarmere så har vi det hos OutdoorPro.dk.

Vi har f.eks. DexShell handsker der er 100% vandtætte, som virkelig kan holde dine hænder varme og tørre. Ligeledes har vi handsker til sport, løb, cykling, hverdag og arbejde. Særligt vores håndledsvarmere fra Aclima er eftersøgte, fordi de er lavet i den fine og bløde merinould, som holder håndleddet varmt, og som snildt kan bruges med en handske.